Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201610 yıl comment_338989 Merhabalar 2012 focus 3 styl plus aracımın sağ camları sürücü taraf düğmelerinden iniyor ama kalkmıyor sorun ne olabilir.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339210 Alıntı yakup bey benım cam kaldırma sorunum çözülmedi. sorunu izah edeyim. şöyleki .sürücü tarafından sağ taraf camları iniyor. ama hiç kalmıyor .sonra kapıların kendi düğmelerinden kapatmak zorunda kalıyorum . Selamlar, benim daha fazla bir bilgim yok maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339212 On 8 Ocak 2016 at 15:56, Engin Şahiner said: Merhabalar 2012 focus 3 styl plus aracımın sağ camları sürücü taraf düğmelerinden iniyor ama kalkmıyor sorun ne olabilir.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirdi. Engin merhaba, 4'lü kumanda panelinde bir sorun var o halde. Yakın zamanda arabanıza detaylı temizlik yaptırdınız mı? Bazen yıkamacılarda oralara sprey vb ürünler sıkabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201610 yıl Yazar comment_339292 doğru söylüyosun gürkan abi paneli söktüm ama iç civatalarını sökemedim .çok kazık bi civata kullanmışlar bendeki aparatların hiçbiri açamadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201610 yıl comment_339312 52 dakika önce, Engin Şahiner said: doğru söylüyosun gürkan abi paneli söktüm ama iç civatalarını sökemedim .çok kazık bi civata kullanmışlar bendeki aparatların hiçbiri açamadı. O halde biraz beklesen belki kendi kendine düzelir. Bizim Fordlar böyle kendi kendini tamir edebiliyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın