Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_34072 Merhaba belki sizin de başınıza gelmiştir diye paylaşayım dedim. Benim iphone 4 ü ios 5¨e güncelledikten sonra araç teybiyle anlaşamaxz olmuştu servisteki arkadaşlarla da görüşsem sağolsunlar ellerinden geleni yapsalarda bazen gündelik işlerinden bu tür malumatları öğrenmeye vakitleri olmuyorç ancak Ford un tüm usb´li araçlar için (Ka hariç) devamlı güncelleme yaptığı bir site var biraz araştırma ile bulduğum http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates buradan gerekli talimatları ve en dosyaları indirip yazılımı güncelleyebilirsiniz işlem gayet kolay. Ayrıca zip içinde güncellemede yapılan düzeltmeler dahi yazıyor en son release notları Release: October 2011 Ford Bluetooth ve çoklu ortam modülünüzün güncellenmesi size aşağıdaki hususlarda iyileştirmeler sağlar: Orijinal Apple USB kablolarının desteklenmesi Apple iOS 5 uyumluluğu: Telefonunşarj durumunun ve sinyal gücünün gösterilmesi Apple iOS 5 uyumluluğu: Bluetooth aracılığı ile müzik akış kalitesi Müzik dosyalarının USB Stick üzerinden çalınması iPod/iPhone cihazlarında bağlantı istikrarı Bluetooth, telefon ve Bluetooth ses bağlantısında istikrar Cep telefonlarına uyumluluk Telefon rehberi ve çağrı listelerinin görüntülenmesi Tam da benim aradığım şey Teşekkürler diyorum Ford a helal olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_34073 Konu açılmıştı buradan devam edebilirsiniz Paylaşım için teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın