Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201510 yıl comment_325102 Merhaba arkadaşlar 2012 model dizel 42 binde Style Paket aracım var. Araç bazı zamanlarda debriyajdan ayağımı çekerken kavrama noktasında çok sesli olmayan fakat benim duyduğum değişik bir ses çıkartıyor. Tabiri caizse "jırrr" gibi bir ses geliyor. Sizce sebebi nedir. Yetkili servise gösterdiğimde debriyajın yandığını, baskı balata bilya ve yağın değişmesi gerektiğini söylediler. Fakat baskı balata da bitik durmuyor kullanırken sadece ses var biraz kavrama da hiçbir sıkıntı yok. Konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum, hayırlı günler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201510 yıl comment_325115 Emre merhaba, Yetkili servis genelde sorunu kökten çözmek anlamında gereksiz parça değişimine gidiyorve bu da bizlerin cebini yakıyor. İyi bir ustaya göster derim ben, en azından fikir almış olursun. Merhaba arkadaşlar 2012 model dizel 42 binde Style Paket aracım var. Araç bazı zamanlarda debriyajdan ayağımı çekerken kavrama noktasında çok sesli olmayan fakat benim duyduğum değişik bir ses çıkartıyor. Tabiri caizse "jırrr" gibi bir ses geliyor. Sizce sebebi nedir. Yetkili servise gösterdiğimde debriyajın yandığını, baskı balata bilya ve yağın değişmesi gerektiğini söylediler. Fakat baskı balata da bitik durmuyor kullanırken sadece ses var biraz kavrama da hiçbir sıkıntı yok. Konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum, hayırlı günler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327511 Merhaba. Benim araç sıfır. Bende de debriyaj a basınca oluyor benzer bi durum. Kafayı yemek uzereyim. Bilgi verirseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337552 Benim aracım 43000 de ve tam kavrama noktasında genelde soğukken motor tabiri caizce 'ötüyor' bu kadar çabuk mu bitiyor bu araçların debriyajı ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın