Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl comment_321108 Herkese iyi günler , 2 gün önce bende Focus ailesine katıldım , benim sorum vites geçişlerinde kikirdaklik var özellikle 2ve 3.viteslerde beklediğim yumuşak kayarak geçiş olmuyor sanki , arac çok yeni olduğu için olabilirmi daha önce kullandığım fıestada pamuk gibi yumuşak geçişler oluyordu , sizdede geçişlerde arasıra takılmalar oluyormu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl comment_321116 Vites yükseltirken mi ? İndirirken mi? Her ikisi de mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl Yazar comment_321117 Daha çok Vites yükseltirken oluyor, Her seferinde olmuyor , ufak takılmalar oluyor daha cok 3. Viteste , arac cok yeni 200 km de alışma suresi mi var , uretimsel hata olabileceğini düşünmüyorum ama rahatsız ediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201510 yıl comment_327677 On 26.09.2015 07:01:53, Erol Pamukcu said: Herkese iyi günler , 2 gün önce bende Focus ailesine katıldım , benim sorum vites geçişlerinde kikirdaklik var özellikle 2ve 3.viteslerde beklediğim yumuşak kayarak geçiş olmuyor sanki , arac çok yeni olduğu için olabilirmi daha önce kullandığım fıestada pamuk gibi yumuşak geçişler oluyordu , sizdede geçişlerde arasıra takılmalar oluyormu Aynı sorunumla ilgili bugün yetkili servise gittim. Test sürüşü esnasında aynı sorun servis elemanı kullanırken de yaşandı. Hatta ikinci vitese geçmediği için araç kısa süreli durma kıvamına geldi. Servise döndüğümüzde kısa bir işi olduğunu ve sorunun kalkacağını söylediler. yaklaşık 10 dk içinde aracım teslim edildi. Su an geçişler eskiye göre çok çok iyi. Aynı sorunu yaşayanlar varsa servise gitsinler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201510 yıl comment_327772 Benim aracımda vites düşürürken 2. vitese geçişte bazen takılma yaşıyordu. Serviste vites koluna ayar yaptılar kısa süre içerisinde hallettiler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın