Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201114 yıl comment_31375 Başlık biraz saçma oldu ama öyle .Sabah aracın kapılarını açtıktan sonra sol arka kapının hopörlerinden yaklaşık 2 dakika boyunca 5 saniyede bir tık diye bi ses geliyor.Bu sırada müziği açınca Ses gelince 1 saniyeliğine ses kesiliyor sonra tekrar devam ediyor.Bayramdan önce servise söylemiştim bayramdan sonra gel bakalım dediler şimdi de 1 haftadır yapmıyor.sizce götürüp baktırsam mı yoksa böyle bişey için arabayı kobay yapmasam mı? Bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201114 yıl comment_31376 Cevap olarak "buna da yüksek voltaj neden olmuştur" diyen olabilir, şahsen sebebini bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201114 yıl Yazar comment_31383 ondan değildir herhalde. zaten bu aralar yapmıyo yinede baktırıp baktırmamak arasında kaldım teşekkürler yinede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201114 yıl comment_31393 Hoparlorun bozuktur degistirirler olur biter Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39116 Ben hoparlörleri kendim değiştirdim. Açın bakın kağıttan hoparlör koymuşlar ( tabiri caizse). Yerine 4 adet Hertz marka 16 cm. lik hoparlör alıp taktım. Kaliteli ses istiyorsan değiştir derim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın