Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

babama alacağımız araç için yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bütçemiz 21000 civarında malum siteden baktığımda babamında isteği üzerine symbol tarzı araçlara bakınıyorum 2005 model civarı araç alacağız büyük ihtimalle yaklaşık olarak kilometreler 130000 üstünde sizce benzinli bir araç mı almak daha mantıklı yoksa dizel mi yıl içerisinde yaptığı km yaklaşık 5000 civarı malum adana sıcaklarında klimalı bir araç arıyoruz tavsiye edeceğiniz başka bir model varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Symbol uygundur hem modeli yüksek  olur 

Yanıtlama zamanı:

Yılda 5 bin km için 100 bini devirmiş dizele bence gerek yok,benzin candır :)

Yanıtlama zamanı:

Benzinli ilk tercih olmalı, yıllık yapılan km ye bakıldığında, model seçimi binicinin beğeni ve isteği doğrultusunda olsa daha çok keyif alır gibi....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yıllık 15 bin üstü dizele hitap ediyor....

bekir bey demek istediğim şey aslında mantıklı olan kaç bin kmlik bir araç alınabilinir dizel alınacaksa ve clio mu albea mı sizce yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

Ben  Albea Sole 1.4 Fire  öneririm  

218356804

Yanıtlama zamanı:

bekir bey demek istediğim şey aslında mantıklı olan kaç bin kmlik bir araç alınabilinir dizel alınacaksa ve clio mu albea mı sizce yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Aslında sorduğunuz iki markanında dizel de motorları başarılı, hele albea da multijet için olumlu yönde görüşler olduğunu okumuş/duymuştum...tabii dizel de hem yaş almış hemde düşük km bulmak biraz şans işi olsa gerek, 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aslında sorduğunuz iki markanında dizel de motorları başarılı, hele albea da multijet için olumlu yönde görüşler olduğunu okumuş/duymuştum...tabii dizel de hem yaş almış hemde düşük km bulmak biraz şans işi olsa gerek, 

kendime araç ararken bu kadar zorlanmamıştım yaş itibariyle yıpranmamış araç bulmak zor ince eleyip sık dokumak lazım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.