Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alkan ALIBEYOGLU

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Alkan ALIBEYOGLU tarafından oluşturuldu

  1. Arabamin rengi hassas olduğundan kendim yıkamaya fakat geçen haftalarda basınçlı şu tabancasini farketmeden fazla yaklastirmamla beraber resimde görüldugu üzere boya ve vernik atması meydana geldi. Boyanın attığı yeri kaporta olduğunu düşünürken yaşanan bu olayla beraber tamponun devamı olduğu olduğunu anladım.  Servise götürdüm. Garanti kapsamında halledicekler. Fakat tamponun hepsini boyayacaklarmis. Bu aracımda bir değer kaybına neden olur mu? Bu arada rötuş tutmayacagini belirttiler.

     

    2016-03-08 08.34.03.jpg

  2. Nedense bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum :) Araştırdım ve gördüm ki Amerikanyalı arkadaşlar bunun için çok çalışmış arkadaşlar. Malum orada, şu anda bizde ortaya çıkan durum, 2012'den bu yana var. Ford ısrarla bu arkadaşlara, navigasyonu sadece yeni araç ile alabilirsiniz, sonradan ekleyemezsiniz cevabını vermiş. Bunun üzerine çin malı değişik ve ilginç çözümler ortaya çıkmış (linklerini diğer konularda verdim). Araç parça listelerine bakıldığında, navigasyon olan ile olmayan arasında bir fark görünmüyor. Artık neredeyse ben de eminim ki, sadece yazılım farkı var. Ama kaynak kod ford'un elinde olduğu için, ford istemediği sürece, sonradan ekleme imkansız. Bu konuda servislerden çelişkili yanıtlar geliyor. O nedenle gelecekte mümkün olup olamayacağı da kesin değil.

    Aslında bu işi ruslar çözer mutlaka. Ama orada yeni focus daha satışa bile çıkmamış.

    Tamda söylediğiniz gibi Ford Türkiye de onay aşamasında olan navigasyon yazılımı varmış. Servisten, 2 aya kadar satışta olacağı fakat fiyat bilgilerinin olmadığını söylediler. Ruslar konusunda yorum yapamamıyorum, siz daha iyi bilirsiniz :)

  3. Merhaba arkadaşlar. Formun yeni üyesiyim. Başlıklara hızlı bir göz attım fakat aradığımı bulamadım. 2015 Focus Titanium için navigasyon ve kamera taktırmak için servisi aradığımda, igili yazılımın onayda olduğu ve 2 ay kadar geleceği söylendi. Farklı bilgisi olan yada servis dışında yaptırılabilecek bir yer önerisi yada bilgisi olan var mı?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.