Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Halil A.

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Halil A. tarafından oluşturuldu

  1. 5 dakika önce, Mehmet Demir said:

    2 arkadaşıma aldırdım ama kar ve buzlanma olmadığı için şimdilik yorum yok..

    CC den daha fazla dişli olduğu ve az daha hesaplı olduğu için arkadaşlara nokian almalarını söyledim.. işin birde başka boyutu var, kış lastiği yaz lastiği gibi değil.. zaman geçtikçe ve dişler aşınıp kısaldıkça esnekliğini kaybedip performansını olumsuz etkiliyor.. 3. kış bariz azalıyor tutunma buzlu yollarda(buz tutmuş karı kastediyorum).. bu yeni 4 mevsimler ne yapacak, bence çuvallayacaklar 3. kış...çünkü yazında arabaya takılı kalacaklarından iyice harap olacaklar. kış lastiğinin 3 kışta verdiğini 2 kışda versin, öpüp başa koymak lazım.

     

    Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, bulunduğum bölge karlı oluyor çok fazla binmiyorum kar yağdığı zaman arabaya ama acil bir iş çıkarsa mecbur bineceğim bu yüzden 4 mevsim bir lastik almak istiyorum. Dediğiniz gibi uzun ömürlü olmuyor bu lastikler sürekli takılı olduğu için 3 sene çıkarırsa öpüp başıma bende koyarım açıkcası hocam:)

    4 dakika önce, Cem Boneval said:

    Zaten iki kış demek, ortalama yılda 15.000 km yapan biri için 30.000 km demektir ki çoğu lastik yaşlanmış sayılır. İki set lastiğin yaptığını tek setten beklemek de haksızlık olur zaten.

     

    Yılda ben 7.000 falan yapıyorum hocam beni 4 mevsim lastiğine itende bu aslında:)

  2. 34 dakika önce, Cem Boneval said:

     

    Hocam bu yazıyı incelemiştim, lastiği alıp kullananların yorumlarını merak ettim 4 mevsim lastik düşünüyorum benim için kullananların yorumlarıda önemli:)  Crossclimate 195 50 15 aracıma uygun ebatlarda üretmiyor sanırım o yüzden ona bakmıyorum.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.