Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yankı Dirik

Üye
  • Toplam İleti

    41
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Yankı Dirik tarafından oluşturuldu

  1. Aman dikkat siyah boya çok naziktir Çağlar ve Kerim kardeşimin söyledikleri çok doğru dikkate almanızı tavsiye ederim.Şahsi önerim ise eğer matlaşma çok ciddi boyutta değil ise fazla aşındırıcı olmayan pasta cila yı el ile uygulamanız,çok yorucu bir şeydir ancak hare bırakmaz.Gerekirse 2,3 günde bitirin parça parça yapın.ardından iyi bir cila son olarakta boya koruyucu uygulayabilirsiniz.Daha önceki iki arabamda siyahtı,ilkine sivas sonax ta boya koruma yaptılar hertarafı harelerle doldu ne yaptıysak ta gitmedi sonunda sttım sonrakinide asla elletmedim düzenli aralıklarla cilaladım hep pırıl pırıl kaldı,buzdan kardan ve tozdan oluşan kılcal çiziklere de çok ince pastayı elimle uyguluyordum hiç sorun olmadı.

    • Beğen 2
  2. Yanki bey

    Ruhsat ve muayene isleri ile bir daha ugrasmayalim diye taktiriyorum.

    Beyaz trend x arac 50.000

    Lpg 2250 landirenzo

    Sigorta 350 civari

    Bende beyaz stayl ı 53.250 ye aldım ancak vergisi bana ait

    vergi dahil 53.750 dediler aracın o zamaki İnternet  fiyatı 55.900 dü sizce nasıl makul fiyata alabilmişmiyim

    Bugün resmi işlemleri başlatmak üzere bayi ye gittim aracımı servis bölümüne almışlardı toz içindeydi uzunca bir yoldan geldiği belliydi,ortam karanlık(elektrik kesintisi) arabada tozlu olunca kontrol edebildiğim kadarıyla ettim ve işlemleri başlattım. perşembe günü teslim alıcam inşallah. Böylece sparişten teslimata tam 37 gün olacak.

  3. Aslında benim canımi sıkan surekli tarih dehisikligi ben sipariş verdigimde 14 gun sonra yani 18 mart ta en gec 20 mart ta teslim ederiz dediler. Fakat ondan sonra 2 gun sonra . Haftaya. Sali günün e - cuma günü ve tekrar haftaya diye ertelendi. Başlangıçta verdikleri tarih kisa oldugu icin kendi aracimi sattım ve parasinin Tamam'ı ni 33.000 tl lik kismini odedim 1 hafta sonra ise borc olarak aldığım Euro yu bozdurup teslim ettim Yani suan aracin tamamini odedim.

    Ben 1.000 tl daha uygun olduğu icin beyaz olsun 2 hafta bekleyelim diye düşünürken. Euro yu onlar fatura kesecek diye bozdurup erken den vermem suan beni 500 tl zarar ettir di. Yani bu kadar gec olacağını söyleselerdi aytozu gri yi alirdim. Benim is yerim otobus ve dolmus guzergahina ters olduğu icin yürüyerek gitmem gerekiyor. Bu yuzden canim sıkılıyor ve surekli ertelenen teslim tarihi sinir bozucu. Hevesle bekleyis artik yerini kuzginliga birakiyor.

    Bana bu aysonu mutlaka teslim edilecek dendi bakalım 3 gün kaldı bence buda yalan olacak 

    Yankı bey takdir edersiniz ki buradaki herkes en az 1 ford almış ve tecrübesi var; bakın sizlerden önce hiç böyle şeyler yazan bile olmamıştı.

    Ekstrem bir durum var ortada karşılıklı anlayışlı olmanız gerekiyor.  Sizi niye oyalasınlar o adamlar da satmanın derdinde.

    İşte bu gibi durumlarda insan birilerinden olumlu sözler bekliyor yakup bey.ilginiz içinde teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur bende birazdaha sabırlı olmaya çalışayım en iyisi

    • Beğen 2
  4. Okuduklarıma bakarak ben bayi olsam kaparomu alır, aracınızı Haziran'da gelecek ederim. Sonra da Nisan'da arayıp "geldi buyurun alın" derim.

    Yahu bu ne sabırsızlık, insan evladı da 9 ay 10 günde geliyor. 

    Önünde sonunda gelir.

    Soğuma konusunda bahane aramayın, daha gelmeden soğursanız (bu da ne demekse) kullanmaya başlayınca halinizi düşünemiyorum. 

    Haklısınız, bize nisan sonu deseydiler  planımızı ona göre yapar sesimizide çıkarmazdık hakeza wv de öyle yapılıyor çokdaha uzun zaman veriliyor bunu kabulenerek aracı alıyorsunuz ancak wv de aracın ne aşamada nerede olduğu müşteriye söyleniyor.

    • Beğen 1
  5. Herkese selam ve saygılar.Arkadaşlar aranıza makyajlı focus stayl ile katılmış bulunmaktayım,daha önce birçok model araç sahibi oldum ilk kez ford ailesine katılıyorum bundan önceki aracım 2011 toyota corolla elegant dı servisinden ve sorunsuzluğundan memnundum ancak arabaya bir türlü ısınamadım sonuçta satıp focus aldm, aldımda bir türlü tesim edilmiyor.şubat 24 de sözleşme yapıp kaparo verdim araç siparişi yapıldı teslimat tarihi olarak mart 20 denildi,mart 20 oldu kimse aramadı, ben aradığımda aracınız gelmedi 24 ünde gelir denildi 24 oldu yine ne arayan ne soran,tekrar aradığımda bana ay sonuna yetişecek denildi bugün ayın 28i hala birşey yok sizce ne olur bu işin sonu. toplamda 32 gündür beklemekteyim.Müşteri hizmetlerini aradım size dönüş yapılacaktır dendi ama kimse aramadı seviste detaylı bilgi vermiyor.Benimle  aynı zamanda toyota ve wv sipariş eden arkadaşlarımın araçları geldi ben öksüz çocuk gibi bakıyorum.sizce pişman olurmuyuz forda geçtik diye şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.