Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer ŞİRİN

Üye
  • Toplam İleti

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ömer ŞİRİN tarafından oluşturuldu

  1. Merhaba,

    Bugün 1. bakımı Kartaş Ford'ta yaptırdım. Fiyat araştırmalarım sonucu burayı tercih ettim. Ayrıca Servis Danışmanı İbrahim Bey'in ilgisinden çok memnun kaldım. Kendisinin kartvizitini paylaşıyorum, ihtiyaç duyanlar kendisiyle iletişime geçebilir. 

    Yağ kanalları temizliği yapımında kampanya olduğunu söyledi, çok km yapmadığım için bu teklifi kabul etmedim, yaptırmayı düşünenler bu teklifi değerlendirebilir.20160330_214342-1.jpg20160330_214947-1-1.jpg

  2. On 04.03.2016 at 13:21, Özgür Mert said:

    Özgür BeyServis danışmanı Mete bey var sağolsun çok ilgiliydi...aracı iç dış yıkamışlar motorumda tertemizde ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim  yıkanmış ama özenli silinmemişti sadece araç  gerçi Allah var benim aracımda çok kirliydi....Ben genel olarak memnun kaldım sabah bırakıp öğleden sonra aldım aracımı...Bence sönmez koç a gidin Mete beyle konuşun yıkama mevzusunda da yıkayan arkadaşları uyarmasını isteyin ve bırakın aracınızı...

    Merhaba Özgür Bey;

    Size, yağ kanalları temizliği hakkında bir şey söyledirler mi? Ankara Kartaş'la görüştüğümde yağ kanalları temizliği yapılırsa 100 tl gibi bir fark çıkabilir dediler.

  3. 6 dakika önce, Doğan Kurban said:

    Sticker adresinize kargolanabilir. Talep etmeniz yeterli. Ya da Ankara ya uğradığınız bir zaman haber edin veriyim ben sticker.

    İlginize teşekkür ederim Doğan Bey. Ankara'ya geleceğim zaman ya kargoyla talep ederim ya da bizzat sizden alırım. Ayrıca bir sorum olacak; aracımın trafiğe çıkış tarihi 25 Şubat 2015, bakıma gitmem için ne kadar bir süre opsiyon tanınır? Teşekkür ederim.

  4. On 21.02.2016 at 09:00, Özgür Mert said:

    Bu hafta ankaradayim Başer ford evime yakin haftaiçi gidip konuşurum gökhan beyle...

    Polen filtresini sormadim ama tekrar ararsam sorarım 

     

    Merhaba Özgür Bey,

    Aracımın yıllık bakım süresi geldi, servis kıyaslaması yapmaktayım. Başer otoyu aradım fakat Gökhan Bey'e ulaşamadım. Siz fiyat alabildiniz mi?

    Kartaş otoyu aradım 360 Tl civarı olur dediler, net fiyat söylemelerini rica ettim. 'Siz fiyat araştırmanızı yapın en son bizi arayın yardımcı oluruz' diyerek yetkili kişi telefon numarasını verdi.

    • Beğen 1
  5. Aldım 2 sene kullanıp attım. Şöför tarafı kayma yapıyor. Malzemesi de bildiğimiz kauçuk paspas gibi değil.  Bundan aldım tavsiye ederim. 

     

    http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778

     

    Sitede çoğu kişi Tarz markayı kullanmış ve intiba güzel. Nette dolaşırken Z Tech marka denk geldi acaba bunu kullanan varmı? Tarz markada paspas deliklerinin takılmasında sıkıntı oluyor mu?  Teşekkürler. 

     

    http://www.kliksa.com/urun/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi-/902091574

     

    http://www.kliksa.com/urun/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-metal-topuklu-paspas-seti/902092142

    Sn. Saraç, Sn. Uzunoğlu benim sorum üzerine tecrübesini paylaştı. Ben de kararsız kalmıştım, almaktan vazgeçtim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.