Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kadir Mermer

Üye
  • Toplam İleti

    213
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Kadir Mermer tarafından oluşturuldu

  1. Yeni Egzantrik geldi, is olcum ve montaja gelince sok olduk. Yeni gelen alet daha once montajda bu heriflerin bize vermedigi bilgi yuzunden mundar olan egzantrikle farkli olcude. Cam caplari 1.5mm daha buyuk. Delirdim! Stoktan baslayarak liftingleri hesapladim, Stock-stage1-stage2 diyerek. Ana baktik ki yeni gelen dogru. Eski olani hesapladik, adamlar stage 2 cam gonderecegine stage4 gondermis egsoz tarafini. Emme tarafi dogru. Egsoz stage 4 gelmis. Iyi ki montajda sikinti olmus, iyi ki o halde mars basmamisiz. Yalama olmasaymis ve biz o halde marsa bassaymisiz pistonlarin ustune cakarmisiz siboplari. Her seyde bir hayir vardir diyoruz. Olcmeye bicmeye hesap kitap yapmaya devam ediyoruz.

    Allah kolaylık versin abi, başarılar.
  2. açıklamanız için teşekkür ederim. parça kodlarını yazmanız mümkün müdür? yurtdışı uygun ise oradan getirtebilirim. navigasyon kartını şuanlık düşünmüyorum fakat diğer parçaları fiyat konusunda uyarsa sizden de alabilirim neden olmasın onu gerekirse özelden konuşuruz. sizden ricam parça kodlarını gönderirseniz ben sordurayım yurtdışında.

    Konu başına dönerseniz kodları göreceksiniz.
  3. Tesisat olsun ya da olmasın sorun değil. Bende de yoktu tesisat. Hepsini kendim çektim şuan kulanıyorum.Rahat ol kadir. Sen yapıp yapmamaya kararını ver bence.Gerisi halledilir.

    Abi şuan yalıtım malzemesini alıp yazın uygulamayı düşünüyorum 2.sırada geri görüş kamera işlemi var, tesisat konusunda endişeliyim becerebilir miyim diye?

    @Doğan abi birde bizim sony ekranını değiştirmeden görüntü alabilir miyim navigasyon şimdilik istemiyorum

  4. http://www.hepsiburada.com/l-locker-ford-focus-iii-2011-sonrasi-3d-havuzlu-paspas-p-OTELF17441?magaza=Hepsiburada
     
    Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    --7 dakika sonra eklendi-- http://www.hepsiburada.com/rbw-ford-focus-iii-hb-sw-2011-ve-sonrasi-kasa-icin-muz-silecek-takim-730-mm-730-mm-9035-p-OTEV8699960416314?magaza=multipiston
     
    Buda gene benim alıp memnun kaldığım mk3 için silecek takımı. Orjinalle aynı ebat ve incelikte. Sessiz iyi siliyor ve fiyatıda çok uygun. 

    Aynı ürünü 1.5 yıl önce almıştım, baa gelen ürün de şöför tarafında ki paspaların kitlemeleri yoktu ürünü güncellemeleri iyi olmuş hayırlı olsun.

    Nerden aldınız link atarsanız, bende almayı düşünüyorum. Söför tarafının klipsleri tam oturması aradığım özellik

    Abi sen daha almadın mı ya, bak geç kalıyorsun yağmurlar başlayınca bu paspası ararsın benden demesi elini çabuk tut derim [emoji23]
    • Beğen 2
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.