Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ayaz Bulut

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ayaz Bulut tarafından oluşturuldu

  1. 28 dakika önce, Berat Hasbek yazdı:

    Hoşgeldiniz. Haddime değil ama profil resminiz kendinizi tanıtan profilden çekilmiş bir resim olacak. Forum kurallarında öyle yazıyor. 

    Geçmiş olsun bu arada umarım kısa sürede halledersiniz sorunu. :)

    Bilmiyordum en kısa sürede ekliycem

    --11 dakika sonra eklendi--
    13 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

    İki anahtar araç içerisinde bulundurulmaz. Öncelikle bu durumu ortadan kaldirmalisiniz . Araç içindeki RF algilayicisilarin biri iletişim kuramıyor ya kablosu kopuk ya da bozuk . Bunları kontrol ettiriniz

    Tşk ederim yalnız ikinci kumandayı devreye sokmadan önce araçta böyle sorunlar yoktu ta ki 2. kumandayı yaptırdıktan sonra oldu ne olduysa ve tek kumanda bulunduruyorum artık  şuan araç çalışıyor sadece hareket halindeyken kavramaya basın uyarısı çıkıyor ekranda

  2. Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam baştan özür dilerim.Geçen hafta 2010 model focus titanium (anahtarsız çalıştırma özellikli) araç satın aldım.Satıcı biri sağlam diğerinin pilinin bittiğini söylediği iki araç kumandası verdi.Pili bitik olan kumandayla esnafın yolunu tuttum esnaf pili test etti pil sağlam kumanda uzun zaman kullanılmadığı için frekansını kaybetmiş kodlamak gerek dedi 50 tl ücret aldı.Sonra iki kumanda ile aracı test ettim sorun yoktu.Ertesi gün işe gitmek için aracı çalıştırmayı denedim fiyasko ilk denemeden sonra defalarca denedim olmadı ekranda kumanda bulunumadı diyordu.Bu arada kumandanın ikisi de araç içerisinde idi.Diğer kumandayı araçtan uzaklaştırıp denedim nafile marş alma işlemi gerçekleşmiyordu.Sonunda kutup başını çıkarıp biraz bekledikten sonra araç çalıştı bu sefer de hareket halinde iken ekranda sürekli kavramaya basın yazısı çıkıyor ulaştığım yere gelince stop etmeye çalıştım 5 saniye geç algıladı.Hatanın nereden kaynaklandığına dair konu hakkında deneyimi fikri olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

  3. Dizel arabalar yüz bin km den sonra hesaplı satılmaya başlıyorlar Temiz düşük km bulmanızı tavsiye ederim .onuda bulması epey zor denk düşürmek lazım.yeni araba alanlardan veya ev almak için satanlardan .

     

    yüzbin km üzerine zaten bakmıyorum şükrü bey en az bi 5-6 sene binmek için düşük km tercihim çağımızın hastalığı olan paraya illaki bi focus sahibi yakalanacaktır sabırla bekliycem :))

    2009 da anahtarsiz calistirma yok km de yuksek oluyo cogunlukla.

    düşük km bulursam anahtarlı olsun hiç sorun değil aslında 

  4. Bende 2010 Tdci Hb var. İstanbul trafiği tahminim 7,5 litre. Gebze'de bu şekilde yakıyordum normal kullanımda. O da 28 kuruş civarı yapar.

    Fiyat noktasına gelince. Geçenlerde bakmıştım; temiz, az kilometreli, kazasız boyasız araçlara 50.000 bile yazan var.

    Eğer araç çok temiz ve kilometre  düşükse 46.000 verilebilir. Gerçi biraz ezbere konuşuyoruz. Araçları görmek lazım.

    Ancak araç fiyatlarında yukarıda bahsettiğimiz durumlar oldukça belirleyici. 

    Benim gibi birinden araç alacak olsaydınız hiç düşünmeyin, satıcı ne istiyorsa gözünüzü kapatın verin derdim.  ^_^

    Bu arada bütçenizi bilmiyorum ama eğer üzerine koyabilecekseniz, almışken Focus 3 alın derim.

    Focus 2'den genişlik dışında her konuda önde ve farklı bir araç. 

    ramazan bey görüşleriniz için tşk ederim.. 

     

    Çok keyifli bir araç tavsiye ederim.Kendi aracımı 24000 km de almıştım 9 ay önce şimdiki fiyatları görüyorumda tam zamanında almışım diyorum.

    Yakıt konusuna gelince hep kısa mesafe kullanıyorum.Ş.içi 5.8 ortalamam şuanda.Yazın 5.5 & 5.6 falan yakıyorum.Uzun yolda 4.0 & 4.5 arası yakıyor.

     

    ibrahim bey sizin araç yakmıyor kokluyor sanırım :) ben bu değerleri ilk kez duyuyorum.

    • Beğen 1
  5. herkese merhaba aranıza yeni katıldım 2010 model focus 1.6 tdci sedan titanium almak istiyorum genelde baktığım araçlar 0-100.000 km arasında, değişen olmayan kaportada bir kaç parçada boya olan araçlar  fiyatları 40 ila 46 bin arası değişiyor sizce normal mi yoksa ben mi fazla buluyorum ikinci sorum dizelin yakıt tüketimi ile alakalı genelde istanbul ve sehiriçi kullanıcısıyım km de kaç krş. yakar bilgilendirirseniz sevinirim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.