Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yusuf Sarı

Üye
  • Toplam İleti

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Yusuf Sarı tarafından oluşturuldu

  1. 09.07.2018 - 18:51 tarihinde, Başar Özenboy yazdı:

    @Yusuf Sarı Yusuf bey araç çalışmama olayı marş motoru değişmeden önce ne sıklıkla gelmişti başınıza? Ben aracımı servisten cumartesi günü aldım, 3 gündür kullanıyorum şuan için bir sıkıntı çıkarmadı.

    Bir de yazdığınız gönderiyi bulamadım, buraya bir link koyabilir misiniz?

    Teşekkürler.

    iyi günler.Çalışmama sorununun bir zamanı olmuyordu ama sabahları ilk çalışmada çalışıyor sonrasında çocuğumu okula bırakmak için stop edip tekrar çalıştırdığımda genelde çalışmıyor ve motoru servise götürün uyarısı veriyordu.

    2-3 defa başıma geldi her defasında da çekici bekleme süresi(45 dk-1 saat)sonunda araba servise iner inmez çalışıyordu. Serviste sorun yok deseler de çalıştığı için zorumla marş motorunu değiştirdiler ve sonrasında bir daha yapmadı.Saygılar... 

  2. Aracım ilk olarak 05/12/2017 tarihinde sorun çıkardı.Şöyle ki sabah çalıştıktan sonra öğlene doğru aracı tekrar çalıştırdım.Yine çalıştı. Çocuğun okuluna gittim park ettim çocuğu aldım ve araç çalışmadı.Motor servise götürün uyarısı veriyordu.Ama kontak açılıp kapandığında bu arızayı siliyordu.Çekici çağırdım araç servise gitti 2 saat geçti bu arada.Serviste çekiciden inerken araç çalıştı kontroller yapıldı sorun olmadığından arızayıda sildiğinden dolayı kayıt açılmadan önemsemedim.

    Sonrasında 21/12/2017 tarihinde tekrar aynı işlemler olurken yine çalışmadı aynı yer ve zamanda bu sefer çekiciden önce ford servisini aradım onlardan bir arkadaş geldi cihaz bağladı ve  bu arıza kodunu(p06e9-Marş motoru performansı) gördük.Arkadaş resim çekti ve servise yine çekiciyle götürdük.Bu arada yine 2 saate yakın zaman geçtiği için araç servise indiğinde çalıştırmayın arıza kodunu silecek dememe rağmen denendi ve araç yine çalıştı.Bu sefer resim vardı Allahtan.

    Sonrasında biraz sorun yaşasak ta (arıza tekrarlamıyor araç çalışıyor denilerek işlem yapılmayacaktı) marş dinamosu değiştirilerek sorun çözüldüğü söylendi.

    aracımı henüz teslim almadım ama bana sanki marş motorundan değil gibi geldi aracın ilk çalışmasında soğukta hiç sorun yok çünkü.Bu arıza kodunu da sadece youtube de yurt dışındaki kişilerde rastladım onlarında ne dediğini açıkcası anlayamadım.

     

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın değerli düşüncesi ve yorumu olan varsa beklerim.Saygılar...

    Araç otomatik ve 40000 binde.Aküde vs sorun yok.

  3. 11/13/2016 - 12:54 tarihinde, İsa Emre yazdı:

    Bende düşünüyorum taktırmayı 2016 trend x e uyumlumudur. fiyat ne kadar montaj dahil bilginiz varmı?

    Montaj dahil fiyatı en son 2250 tl

    Ayrıca navitech ax-1012r modelide yeni çıktı.Oda değerlendirilebilir.

    Artık yeni modeller android tabanlı tv özellikleri internetten izleniyor.Zaten antenle izlenen karasal yayınlarda çok iyi çekmiyor.

    https://www.navitech.com.tr/products.asp?id=54&pid=778

  4. 06.11.2016 - 21:34 tarihinde, Muhammed E. yazdı:

    Bu gündüz ledlerinde bir de MAVİ renk çıkmış. Hiç gören, taktıran var mı? Nasıl oluyor bunlar? Anladığım kadarıyla gece mavi yanıyor, gündüz beyaz, sinyalde de sarı. Öyle mi? İlanda şöyle yazmış mesela birisi:

     

    10c87dcb07e34ec886ee71caac3d463b.jpeg

     

    Peki bir diğer sorum ise kablosuz bağlantı var bazı ilanlarda sanırım kumanda ile aç kapa yapılıyor. Ben kumanda ile değil de araç her çalıştığında beyaz yansın istiyorum normalde olan o değil mi?

     

    Bir de bu ledler normal araçlardaki orijinal gündüz ledleri gibi parlak mıdır? Resimlerde çok sönük gibi geldi ama alan arkadaşlar ne diyor acaba?

     

    Bu ay 11.11 dolayısıyla Aliexpress.com da da indirimler var, 100 dolarlık ürünler en az 10dolar indirime giriyor kaçırmayyaım diyorum :) Şu ürünü düşünüyorum: https://tr.aliexpress.com/item/High-quality-LED-DRL-daytime-running-light-for-Ford-Focus-4-20152016-yellow-turn-signal-blue/32737437741.html?isOrig=true#extend

    iyi günler ürünü sipariş verdiniz mi? indirim 11'inde mi olacak acaba?

    Bende almayı düşünüyorum ama nasıl alacağımı çözemedim yardımcı olursanız sevinirim...

  5. Bende bugün bence az olarak nitelendirebileceğim kalkışlarda ve yokuşlarda ki titremelerim için sabah Başer Otoya gittim.

    Amacım ilerde doğabilecek sorunlar için kayıt oluşturmaktı.

    Ama ustayla çıkılan kavrama testi sonuçlarına göre öğleden sonra tarafıma dönüş yapıldı ve kavrama değişimi için onay verildiği söylendi.

    Servis yetkilisi Gökhan Bey çok ilgili alakalı sağolsun değişim için çekincelerimi görünce sorunlu olan parçaların yerine güncel sorunsuz parçalar takılacak bi sorun  olmadığını söyledi.

    Aracım 2014 model powershift ve daha 19000 km de.

    Bakalım hayırlısı sonuçları paylaşırım.

    Not: Servis randevu kağıdında 3 adet titreme randevusu vardı.Ayrıca 1 adet 2011 focus iyi niyet kapsamında değişim iş emri belgesi vardı.

    Kronik soruna doğru gidiyor mu ne?

  6. On 26.06.2016 at 16:16, Mustafa Karaaslan said:

    Safranbolu'da gezilecek yerleri araç güzergahına doğru sıralayayım. Öncelikle İncekaya Su Kemeri ve onun yanında Kristal Cam teras görülebilir. İncekayanın aşağısında kanyon gezi yolu vardır. Ağustos sıcağında hiç tavsiye etmem inmesi güzel ama çıkması başlı başına sorun. Burdan sonra Bulak Mencilis Mağarası'na gidilebilir. Ordan çıktıktan sonra Safranbolu Eski Çarşı'da gezinti yapılabilir. Eski çarşıda sıcak Safranbolu simidi ve Bağlar gazozunu tavsiye ederim. Vaktiniz kalırsa Yörük Köyüne gidebilir konak gezisi yapılabilir köy meydanında gözleme ayran tavsiye ederim. Akşam serinlikte Hıdırlık Seyir Tepesinde eski çarşı manzarasında çayı tavsiye ederim. Safranbolu genel olarak bu kadar.

    Amasra'ya giderken yol tek yön gidiş geliş takip mesafesini ve hızınızı koruduğunuz sürece rahatlıkla seyahat edebilirisiniz. Amasra'ya gitmeden Abdipaşa Köyünden dağ tırmandıktan sonra Zafer köyünde alabalık tesisi var. Ortamı işletmecileri iyidir fiyat uygundur. Amasra'ya yeni tünel yaptılar zaten yol ciddi anlamda Bartın'dan sonra çok rahat. Amasra'da öncelik tekne turu daha sonra mendireğe bir yürüyüş yapılabilir. Çarşısı çok şirindir. Fazla gezecek biryeri yoktur ama Amasra'nın.

    İnebolu ve Sinop tarafını çok bilmiyorum. Samsun'a giderken çakallı menemeni tavsiye ederim tatmadan geçmeyin.

    Teşekkürler Mustafa Bey araç güzergahına göre yazmanız iyi oldu gerekli notlarımı aldım.

    • Beğen 1
  7. Ağustos'un ilk haftası bu rotayı eşim ve 3 yaşındaki oğlumla yapmayı planliyorum.Kendimce o bölgelerdeki gezilecek yerleri belirledim.Daha önceki tatillerimde kalacak yeri önceden ayarlardım ama bu sefer rastgele kalmak istiyorum.

    Safranbolu Amasra inebolu sinop ve samsunda birer gece kalmayı düsünüyorum.

    Yol konusunda sadece Amasra sinop arasının kötü olduğunu okudum yorumlardan.

    Sizden isteğim güzergahımda kalacak yer yol durumu ve mutlaka görmem gerek yerler nereler?

    Şimdiden tesekkürler...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.