Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Cihan Kul

Üye
  • Toplam İleti

    57
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Cihan Kul tarafından oluşturuldu

  1. 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

    İlk mesajdaki PDF içerisinde neyin kontrol edilmesi gerektiği neyin değiştirilmesi gerektiği açıkca belirtilmiş, bu seyrin dışında işlem yapılırsa ben olsam garantiye sokmazdım, siz sokar mısınız? :)

     

    Burada 

    https://www.focusclubtr.com/topic/4709-yeni-focus-bakım-süreleri-kapsamı-ve-işçilik-bakım-paylaşımı-değil/

     

    Bu çok iyi oldu. ?tabloyu inceledikten sonra 2 sevisi aradım. Aracın durumunu söyledikten sonra 2. Bakımı olduğunu belirttim. İyi bir fiyat verdiler tabiki. :) yalnız tabloya göre buji değişimi 3. Bakımda olması lazım. Servis değişim diyor. 

  2. Merhaba, aracım focus 2015, bakım km'si dolmadığından 1 yıllık süresi doldu. Araç garantili olduğundan yetkili servise götürmek zorundayım. Şirket aracımız olduğundan sadece pazar günleri kullanabiliyorum focusu. 1 senede 2000km,  toplamda 5000km yapılmış bir araç. Yani yağı daha siyaha dahi dönmedi. Geçen servisten polen filitrsini değişmemelerini istedim, yalnız araçtan çıkan hava filitresi dahi çok temiz şekilde çıktı. Sorun şu aracın yağı dahil hiçbir parçasını değişmenden sadece aracın kontrolünü isteyip bakım yaptırma hakkım var mı? Bayiye sormadım yanıt malum hayır olacaktır. Bu konuda bilgili arkadaşlardan/abilerden yardım istiyorum. Herkese iyi forumlar.

  3. image.jpegimage.jpegMerhaba, aracı alalı 1 seneyi geçti ve geçen gün birşey fark ettik. Şöför yan koltuğunun emniyet kemeri ters duruyor ve kemer takıldığında katlanmış bir şekilde insanı rahatsız ediyor.biraz geç fark ettik farkındayım. Servise gitmedim çünkü servisten hiç memnun değilim, yüzlerini bile görmek istemiyorum. En yakın diğer ilde servis var. Sorum şu emniyet kemeri veya tokası yanlış takılmış mı?  Resimde toka içe dönük olan sıkıntılı taraf.

    • Beğen 1
  4. Rica.

     

    'Ağır' niteliğinde değiller ama bir şeyin ağır olması malzemedendir yani başka bir şey değil :) Alıştıkları araçlar hafif olmuş olabilir artık üreticiler bazı parçaların direncini arttırarak belirli parçaları daha hafif yapma derdinde, focus'da da az bile olsa var. (çeşitli yerlerde)

    2 Fiesta kapısı gibi :) tabi insan alışınca fark etmiyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.