Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Kahraman

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ali Kahraman tarafından oluşturuldu

  1. Merhabalar arkadaşlar,f 3 de lpg sonrasi subap kesmesinden bahsediliyor ve çoğu motor ustası ileride çok masraf çıkarabileceğinden focus3 e lpg önermiyor. Lpg donusumu yapılıp yaklaşık 50-60 bin km yapıldıktan sonra subap kesmesi dışında başka ne gibi problemler ortaya çıkabilir acaba?

    Şu an focus 1.5 tam otomatik ve landirenzo kit kullanıyorum, ilk başlarda rölanti problemi vardi ve otomatik olduğu için sarsıntı/titreme benzeri durumlar oluyordu , bir kaç yerde ayar yaparak çözemedim durumu, hatta kimisine göre sorun bile yoktu, ama başka bir yerde güzel bi rölanti ayarı yaptırdım ve son iki yıldır landirenzo sıkıntısız diyebilirim, benzinle nasılsa lpg ilede öyle. prinse göre bakım maliyetleri daha uygun olabilir.

    Bende landirenzoyu mantıklı buluyorum.Fiyat yüksek olsa da...

    • Beğen 1
  2. Arkadaşlar merhaba.foruma bende yeni üye oldum.Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyordum.An itibariyle 2015 yeni kasa focus  1.6 benzinli powershift almayı düşünüyorum. Lpg konusunda karasız kaldım.Sizin fikirlerinizi de almak istedim tecrübe sahibi olan insanlar olarak. Siz olsanız Prins ve landirenzo arasında hangisini seçerdiniz. Prins 3 yıl motor garantisi ile 2300 lira, landirenzo 5 yıl motor garantisi ile 2500 lira fiyat verdiler. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.