Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Öz

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ömer Öz tarafından oluşturuldu

  1. Ya beni ustaları konusunda şüphelendiren şikayetlerimi söyledim.Kontrol edip hepsi normal dedikten sonra benim göstermemle haa evet bir daha bakalım demeleri.Ya sen ustaysan havalandırma ızgarasından hava az geliyosa arabayı bana vermeden polen filtresine bile bakacaksın.Arabanın önünden sesler geliyor dediğimde sadece liftle kaldırıp bakarak bana normal diyip vermeyeceksin gerekirse birlikte sürüşe çıkıp dinleyeceksin arabanın sesini.Beni açıkcası yanlış yönlendirmeselerdi polen filtresini inanın ben değiştirirdim.Bana pedalların altında pedallar sökülecek dediler.Bu sebeple sarf malzemelerin tamamını ben kendim değiştirmeyi düşünüyorum (filtreler vb.. gibi sadece) Ankarada Ford konusunda yetkili ve memnun kaldığınız servisleri bence aramızda konuşup hep o servise gidelim.Bence birbirimize katkısı fazlasıyla olur.Saygılarımla

    Doğan bey bende servise götürdüm. Amortisör kule bilyaları dediler değiştirdiler. Ama sorun çözülmedi. Forumda bir arkadaş daha var Ankara'da aynı sorundan muzdarip. Birlikte mi servise götürsek?

  2. Ön sağ taraftan lokurtu geliyor. 2000 km de iken göstermiştim normal demişlerdi şuan 30000 km deyim ses hissedilir biçimde şiddetlendi.. Ankara da aynı problemi yaşayan varsa beraber servise gidip sorunun kronik olduğunu anlatabiliriz.

    Buğra ben de Ankara'dayım. Aynı ses benim aracımda da var. Amortisör kule bilyaları dedi servis değiştirdi ama ses hala var. İki aracı birlikte servise götürsek mi? 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.