Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yasin C.

Üye
  • Toplam İleti

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Yasin C. tarafından oluşturuldu

  1. İyi günler. Dünden beri arabanın kontağını açınca direkt olarak yol bilgisayarına "Yağ değişimi" uyarısı geliyo. Avrupa standartlarına göre 20 bin km ye gelince değişmesi gerektiği için bu uyarıyı verdiğini hatırlıyorum. 20.000'e gelince aynı uyarıyı almıştık ARKAS otomotiv'e gidip hemen hallettiler ama şimdi 40.000'e geldi ve ARKAS bize bir hayli uzak :) Nasıl yapabiliceğim hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Not: Yağ değişiminin daha 2.000 km si var o yüzden kapatmak istiyoruz. 

  2. İyi bir haber :) kod torpido gözünde varmış girdim ve hallettim. Fakat yeni sorun şu otomatik camlar ön ve arka 2 kademeliydi basılı tuturak kapatma ve 2. kademede otomatik olarak kendisi kapatıyodu. Fakat iki kademede şuan basılı tutmamız gerekiyo bunun çözümüyle alakalı bir bilginiz varmı ?

  3. Öncelikle herkese iyi günler :) Abilerim bir sorum olucak bu sabah kalktım hastaneye gitmek için araba çalışmadı baktık ki 4 yıllık akü "benden bu kadar değiştir beni" dedi :) Neyse gittim değiştirdim şimdi fakat teyp cod istiyo. Arkas'ı aradım cod sormak için bana yanıtı şu oldu " her arabanın kendi şifresi var ve biz bu şifreyi göremeyiz yetkili servise gidip aracınızın teyp'ini cihaza bağlıcaklar sisteme reset atıp yeni bir şifre vercekler" dedi. Sorum şu daha önce burda bu konuyu sormuştum bana yetkili servisi ara codu al dediniz şimdi benim ne yapmam lazım ?

  4. Aracımızda malesef rüzgar nedeyle tavana gelen her hangi bir nesne yüzüne 2 adet göçük meydana geldi. Daha önce mini onarımı İzmir Bornovada AUTO KİNG de yaptırdık fakat bu seneki kasko'muz Mapfree olduğu için AUTO KİNG anlaşmalı değilmiş yaptıramıyoruz. İzmir'de bilindik başka bir yer varmı acaba kasko'yu bozmadan mini onarım yapan ? Şimdiden teşekkürler. 

  5. Size yardımcı olurmu bilmem ama 2 gün önce benimde sinyal götergesi el freni göstergesi ve merkezi kilit çalışmıyodu. Garantisi bittiği için sanayiye götürdüm ordaki usta gösterge panelinin içindeki kablolar sıkışmış diyip 150 TL masraf çıkarttı. Güvenemedim sonrasında aracı aldığımız yere Arkas'a gittim usta geldi bir kiri kere kontrol etti sigorta kutusunu açtı bişeyler taktı ve hadi eyvallah dedi :)

  6. "A" direklerinin altında ön göğüs kablo grubunun soketleri var, oralarda temassızlık / korozyon olabilir, bir diğer ihtimal de ön göğüs kablo grubunda kısa devre/şase yapma ihtimali. (araç kaza geçirdi mi?) her durumda sizin müdahale edebileceğiniz bir şey yok. Aracın diagnoz sistemine bağlanması, arıza kodlarına bakılması ve gerekiyor ise tesisatın kontrolü lazım. (en azından benim aklıma gelenler bunlar)

    Araçta kaza yok abi durduk yere yaşandı bir anda temassızlık yada kısa devre olabilir sanırım

    • Beğen 1
  7. Ben f3 e yaptırdım şifre istemedi. F2 lerde ister mi bilmiyorum ama isterse servisten alabilirsiniz. Kullanım kılavuzunda da yazabilir.

    Ya abi sorunda orda ARKAS tan aldık arabayı 2 sene önce bize f3 kullanma klavuzu verdiler değiştirmeye gittiğimde bütün herşeyi aynı dediler  :mad:

    F2 lerde teypler şifre istiyordu bazı durumlarda, sizde de % 99 ister bu şekilde bir işlem yapılırsa.

    Peki teyp şifresi harici bir sıkıntı çıkar mı ?

  8. Ben bu kadar başarısız bir insana aylık verilen 875 bin tl maaşı tüm vergilerini tam ödeyen bir vatandaş olarak helal etmiyorum. Gerisi beni ilgilendirmez.

    Kendisinden önce görev yapan Teknik direktörün ücreti aylık 150 bin tl idi.

     Kesinlikle çok haklısın abi sana katılıyorum

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.