Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muhammed Ali Salim

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Muhammed Ali Salim tarafından oluşturuldu

  1. Okuduklarıma üzüldüm çünkü bu zihniyet gerçekten çok hastalıklı bir düşünce. Yeni dünya düzeninde sitem ettiğiniz bu sıkıntıların olmadığı bir yer olamaz.Kapitalist sistem malesef . İnsanlar birbirleriyle yarış içerisindeler. Düşüncelerime saygı gösterirmisiniz bilmem ama sölemek istediğim şeyler var bu konuda .

     Vatan olgusunun azaldığı , milliyetçilik anlayışının artık bazı kesimler tarafından insanlara soğuk ve basit geldiği globalleşen dünyada kaybolmaya mahkum nesiller yetiştiğinin umarım farkındasınızdır. Açık konuşayım ülkeyi terk ettikten sonra eminim bu toprakları özleyeceksiniz . Bugün dışarı çıktığınızda 20 - 30 yaş arası delikanlı suriyelileri gördüğünüzde vatanlarını bırakıp kaçmışlar demeyen kaç kişi var . 
       Peki bu zihniyet neyden kaçıyor ? İnsanların sürekli rekabet içerisinde , birbirinin yerinde gözü olan bu sistemin çarklılarından mı ? 

      Umarım bu ülkeden gidersiniz. Ve sistemin çarklılarının ne kadar büyük olduğunu farkedersiniz.  Sözlerimi Tevfik Fikret 'in şu sözleriyle bitirmek isterim.

          Vatan için ölmek de var , fakat borcun yaşamaktır..

  2. Fatih Terim 'i Galatasaray'dan bunun için mi çaldınız derler adama .... 


    Taraftar az bile yapıyor bence bunlara.Bir daha maça hiçkimse gitmemeli ki öyle de olur zaten.2016 bitti çünkü

    Milli takım maçına giderken sarı-kırmızı sarı-lacivert vs renkleri bir kenara bırakmayan kitleye taraftar denmez şahsi fikrim....

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.