Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Y.

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ali Y. tarafından oluşturuldu

  1.  Bu iki motor arasında kararsız kaldım kağıt üzerinde bakarsanız kesinlikle 1.0 ecoboost fiyatıda şuanda çok iyi nerdeyse arasındaki fark lpg fiyatı ama tereddüt ettiğim 3 silindir olması, motor ömrünün internetten araştırdığım kadarıyla kısa tutulması ford'un açıklamasında 240.000 km gibi ve sonuncusu performans tabi 1.5 ecoboost'la kıyaslamıyorum 1.6 benzinli ile kıyaslıyorum şu ana kadar focus'da her iki motoruda mutlaka kullananlar vardır onların ve 1.0 ecoboost'u kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

    • Beğen 1
  2. Herkese iyi akşamlar,

    Forum'a yeni üye oldum. 2015 Nisan ayı içerisinde gelecek olan Focus 1.5 Tdci otomatik için bir sorum olacak; öncelikle bu manuel vites focus için çeşitli yabancı tanıtımlarda olsun Türk sitelerindeki tanıtımlarda olsun, bayanlar için park asist kullanımının faydalarından vs. bahsedilmekte. Buna rağmen bir çok bayanın otomatik vites araç kullanımını tercih ettiği de göz ardı edilerek tanıtımlar yapılıyor. Demek istediğim, bayanlar zaten otomatik vites kullanabildikleri araçlardan yana satın alma kararları verirlerken, nasıl oluyorda manuel vites focus bayanlar için sadece otomatik park asistanı var diye bir avantaj olarak sunuluyor?

    Ayrıca bu forumda okuduğum bir yazı focus ile ilgili beklentilerimi iyice suya düşürdü. Focus 1.5 Tdci otomatik araçlarda park asist özelliği bulunmuyormuş. Aracın bütün olumlu özelliklerini beğenmeme karşın alım kararımdan şimdilik vazgeçmiş değilim ancak heran fikrimi değiştirmeye çalışmakla yoğunlaşıyorum ve diğer marka ve model araçlara bakıyorum uzun süredir.

    Hem otomatik olup hem de park asisti olmayan 100.000 tl değerinde bir focus alınır mı?

    Okuyan ve cevap yazma zahmetinde olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

     

    Bak bak ben 4 senedir bakıyorum araştırmadığım araba kalmadı ha bi Jette var bi de golf var ama focus ikisinden de daha iyi anlayana şunuda söyleyim 100.000 tl  lik focus benim bildiğim yok nereden nasıl bulduysan Bmw 320 satıp da focus diyorsan sana söylenecek hiç bişey yok

  3. 1,5 Diesel - Düz Vites seçeneği 2016 Ocak ayında devreye girecek. O zamana kadar, yani 2015 yılı içinde diesel + düz vites kombisi sadece 1,6tDCi ile sunulacak.

     

    AB'nin yeni emisyon normları Ocak 2016'da kanunlaşacağı için Ford-Otosan o zamana kadar güncel motora göre daha pahalı (ve temiz) 1,5'i getirmiyor. (Cem üstadımın belirttiği gibi 1,5 motor 150-200Euro daha pahalı.) bunun istisnası mecbur olunan durumlar.

     

    Örnek : Şubat sonu imalata girecek ve ülkemizde Nisan sonu - Mayıs başı piyasaya çıkacak Diesel Otomatikler vs.

    Kaan bey 1,5 eb'lar Nisan-Mayıs gibi gelirmi bide fiyatı aşağı yukarı ne olur.

  4. Titanium dizel için 90 bin değilde 75 binin üzerinde bile eski yerini bulabileceğini düşünmüyorum focus'a sadece bireysel bakmamak lazım floların en çok kullandığı araçlardan birisi


    Marka bazında bakıldığında henüz yıl sonuna ulaşılmamış olunsa da Volkswagen'in açtığı farkkapanacak gibi görünmüyor. Toplamda 80.675 adet araç satan VW, 63.202 adet otomobil satarak liderliği elinde bulunduruyor. Renault bu listede 62.165 adetle ikinci sırada. Listede üçüncü sırada bulunan Yarısı yerli üretim olan Hyundai 32.520 adet otomobil sattı.Yine ürettiği araçların çok büyük bir bölümü yerli olan Fiat 28.896 adet otomobil satarak dördüncü sırada yer buldu. Listede beşinci sırada 27.295 adetlik satışıyla Opel bulunuyor.Sıralamada 6. sırada 27.249 adetle Ford

       Nerden nereye bunu mutlaka dikkate alacaklardır.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.