Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Olcay Ulutaş

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Olcay Ulutaş tarafından oluşturuldu

  1. 80-85 arası süratlerde ve genelde yokuş çıkarken gaza yüklenince tekleme yapıyor.Yakıt bitiyor ara ara geliyor gibi. Düşük viteslerde ve devirlerde yaşamadım. Özellikle hız sabitleme devreden çıktığı için biliyorum hız 94-100 arası yapıyor. Sonrasında da sıkıntı yok. Uzayıp gidiyor. Bir ay önce enjektörleri yemizlettirdim. (Bu sorunu bir defa yapmıştı  tedbir amaçlı bilgisayara bağlattırdım. enjektörleri arıza atmıştı) Tekrar yapmaya başladı. 70.000 km 1.6 tdci. Sebebi hakkında bir fikriniz var mı? 

  2. N11'de verdiğiniz en ucuz ilan değil.Öncelikle ücretli kargosu var.Ayrıca arka kamera ve anten yok.Ben de Navimex aldım. 2 haftadır takılmayı bekliyor.Yalnız bir not ekleyeyim,Navimex'in son çıkanlarında ayrıca araç içi yol kayıt kamerası da çıkıyor.Görüntüyü sistemden görüyorsunuz.Tahmini olarak Perşembe günü fotoğraflarla gösterebilirim.(Ayrıca ben de n11'den aldım ve plakalık kamera  ile birlikte.)

     

    Bahsettiğim kamera   http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-navimex-on-kamera-dvr-kamerasi-arac-kayit-kamerasi-multimedya-187872260/detay

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.