Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selçuk O.

Üye
  • Toplam İleti

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Selçuk O. tarafından oluşturuldu

  1. sac nasıl değişir ki..

    ya kapı komple değişir, yada çöken yer düzelemeyecek kadar göçüktür o bölge kesilip yerine sac yamanır-kaynatılır ve boyanır.

    alıcı her zaman şunu düşünür gerçekten sürtme mi yoksa kapıların oraya yandan darbe mi almış? ispatı zor bir durum.. genelde böyle bir arabayı kazayı bilen tanıdık biri alır bilmeyen biri almak için güvenmez. bilmediğiniz bir araba ise bende olsam güvenmem. sürtmüş halini gördüğünüz, arkadaşınızın arabası ise alırdım.

    Mehmet bey, sac nasil değişir bilmem ama benim aracin kapilarina otoparktan geri cikarken çok dikkatli bir sürücü kapilarin alt kisimlarini ezmisti, onden arkaya dogru. Servis duzelmez oralar vs dedi, disariya goturdum uğraşmaya değmez dediler ve en nihayetinde kapilar değişti, orjinaliyle. Fotolari da hem ben de hem de serviste mevcut! Simdi ben araci satacak olsam tanidik birini mi bulacagim?..
  2. Test aracına güven olmaz,daha doğrusu millete güven olmaz. Kim bilir kim,nasıl,ne şekilde kullandı o aracı.. Bayiden diye belki güveniyorsunuz ancak bayide sonuçta kar payı güden bir şirket şimdilik aracın eksiklerini gidermişte olsa ileride çıkabilecek olan sorunları da düşünmek gerekir. Yerinizde olsam ve sıfır alma durumum yoksa,sahibinden temiz araçları kovalardım misal;

     

    Bu araç titanium x paket,açıklaması gayet net plakada açık,soruşturulur temizse alınabilir gibi duruyor.

     

    Yine güzel bir alternatif.

    İlk İlan İçin:

    Hızını alamamış yalnız; aklına ne geldiyse yazmış anlaşılan...

    "(ŞEHİR İÇİ GÜVENLİK SİSTEMİ (30 KM HIZLARDA ÖNDEKİ ARACA GÖRE OTOMATİK FRENLEME)"

    Resimlerde öyle bir sensör göremedim ben...

     

    alttaki ilanda da 2. sahibiyim diyor:

    aynı aracı geçen yıl bornova otokoçta test aracı olarak kullandım diye hatırlıyorum; ilk sahibi araştırılmalı! (test aracı almayalım derken!..)

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.