Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ugur Sayar

Üye
  • Toplam İleti

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ugur Sayar tarafından oluşturuldu

  1. bende geçen ay serviste değiştirdim işçilik ücretsiz parçalarda %25 indirimliydi  ona rağmen 310 lira fatura kestiler kendin değiştirmesen bile servise gitme

    Turkiyede benzin istasyonlari bedava degistiriyor fakat bizim burdaki bugun apk(vize) icin gittigim yetkili servis yag,yakit,hava ve polen filtreleri degisimi icin ki bu burda buyuk bakim demek 450 euro istedi :) orjinal filtreler internette 62 euro gibi bir fiyat ama beklemem gerekiyor gelmesini,parcacilarda 83 ile 133 euro arasinda yag haric sadece filtreler.Servise yaptirmayacagim asikar diger servislerde 30,40 euro arasinda degistiriyor ama yapabilirsem kimseye eyvallah etmek istemiyorm.

    Polen filtresinin yeri nerde? kabin içinden mi değişiyor?

    Evet gaz pedalini sokerek degistiriliyor

  2. Bugun apk (vize) yaptirmak icin gittigim 2005 c-max tdci aracimda sok emicide yag kacagi oldugundan apk verilmedi.Yaptirdigim yer ford yetkili servisiydi,burda vizeyi yetkisi olan tamirciler verebiliyor.Yetkili servisin bana cikardigi fiyat 300 euroydu bende direk hurdaciya gidip ikisi iscilik dahil 100 euroya hallettim belki biraz fazla odedim ama adam hic bekletmeden yarim saat bekletmeden catir catir degistirdi.Yarinda yag,yakit,klima ve hava filtrelerini degistirecegim sadece filtreler mann marka alirsam 60 ile 70 euro arasinda degisiyor 40 euroda iscilik istensede yag filtresi ve degisimi haric kendim halledecegim gibi :)

    • Beğen 1
  3. Bende ilk aracı aldığımda kaygılandım ya bu ışık sabaha kadar yanarsa akü boşalır diye, yetkili servis ile görüştüm oradan öğrendim. Sonra sizin gibi kontrol amaçlı 1 saat sonra gittiğimde hiç bir uyarı ışığının yanmadığını gördüm. Hatta bu ışık sabaha kadar yansa bile aküyü bitirmez gücü çok az dediler. Yani sorun edecek bişey olmadığını sonra anlamış oldum aracımı da 2 yıldır kullanıyorum akü ile ilgili bi sıkıntı çıkmadı km. 76.000 de olmasına rağmen gayet iyi marş basıyor kışın dahil.

    Akuden yana pek korkum olmadi zira led ile aydinlatilmis bir sistem 12 voltluk isiklandirma olsa duman ederdi sabaha kadar,neyseki cozduk size ve tum arkadaslara ilgilerinden dolayi tesekkur ediyorm.

  4. Far anahtarı kapalı konumdayken (otomatikte değil) göstergelerin ışığı yanıyor mu sizde de?

     

    Evet ama gostergeler degil sadece km ekranindaki display yaniyordu. sabah hanim ise giderken bakmis hala yaniyormus.yaptigi sadece kapiyi kumandadan acip bakmak kontak falan acmadi.far 0 konumundaydi otomatik modu nerde bilmiyorum belkide benimkinde yok zira auto gibi birsey yazmiyor

  5. km ışığı derken? kırmızı lamba devamlı yanıp söner ama ekranın ışığının kapanması lazım. Far anahtarı sıfır veya otomatikte olmalı, yoksa zaten kapıyı açınca sesle uyarır, ve parklarda yanmaya devam eder.

     

    Yol bilgisayarinin oldugu kisim gostergelerin ordaki ekran,20 dk sonra inip bakmadim,bu sabah hanim ise giderken belli olacak :) far ayari sifirdaydi,otomatik far ayarinida cozemedim zira auto gibi bir yazi yok dugmenin ustunde

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.