Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Eren Erten

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Eren Erten tarafından oluşturuldu

  1. Ben S60 taktırdım çokta memnunum.focusa uyumlu bır double mış sanırım. direksıyon kumandasıda çalışıyor tek kotu yanı tv çok az çekıyor. navi geri görüş bluetooth ıle baglanma usb gırısı ı phone 4 şart girişi mevcut. Birde  internetede gırebılıyosun dedıler bana ama ben çozemedım  pekte fırsatım olmadı acıkcası araba surerken ınternete gıremeyecegım ıcın :) 

  2. Herkese iyi akşamlar,

     

    ben aracımı kışın çalıştırdığımda  1 dk civarında  gaza basmadan bekletip  yola cıkıyorum sızce dogrumu ? 

    Geneldede hep 1.5 - 2 bin devir arasında kullanıyorum  hem yakıttan tasarruf oluyor hemde motoru yormadığımı düşünüyorum  düşüncem doğrumu acabaa ?  yakıt tasarrufum baya oluyor 5 litreyi geçmiyor yerı gelıyor düz yolda 3.5 litreyi gösterdiği bile oluyor ama sadece düz yolda iken. 50 liralık mazot ile 201 202 km yol gidiyorum. mazot 4.37 TL.

  3. Öncelikle iyi akşamlar herkese :)

    Bu yakıt meselesini gördüm cvp yazabılmek için üye oldum :) 

     

    siz  yarış arabası flnmı kullanıyorsunuz ben anlayamadım doğrusu, benimde f2 tdcı ghiam var ama şehir içinde  hiç 5.5Lt nin üzerine çıkmadım. gittiğim güzergah siteler  bilkent arasındaki 26 kmlik mesafe :) genelde 1.5  2bin devirleri arasında kullanıyorum ben aracımı 5. viteste 100 km  hızla gittiğimde  sizin söylediğiniz gibi  o kadar aşırı fazla  yakmıyor. bence  sizde bi deneyin 1.5 -2bin devir arasında kullanın farkı görün ama  sabır şart zamanla alışırsınız :) 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.