Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Osman Mollaoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    121
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Osman Mollaoğlu tarafından oluşturuldu

  1.  Benim araçta 27 binde 2013 aralık çıkalı start stoplu aynı sorun bendede oldu. Power düğmesine bastığında tık tık ses geldi. Arkadaşın akusuyle degistirdim. Akucuye goturdugumde akünün ömrü buymuş dedi. İnci marka 65 amper nano gold Akü aldim. Siparisinin sıcaklığı 34 derecede bile start stop saat gibi çalışıyor. Akü uygunmudur acaba start stop ibaresi yok aküde.

  2. Geçiştirip sizi uğurlamışlar. Başka servise gidin yada aynı servise tekrar gidin focuslarda kronik problem. Benimkindede var bakım zamanında benimkinide geçiştirdiler eleman hasta diye tekrar gidicem hatta gerekirse ford direk hattını aricam

    Geçen hafta bende servise gittim garantiden red cevabı geldi.

    Ford direk hattıni aradım imalat hatası değilmiş. Kullanıcı hatası olduğuna söylediler. Ne yapmam gerek

  3. o tartışma götürmez bir gerçek. ama benzer şeyleri biz de yapmıyor muyuz? söz gelimi forum fotoğrafına karizma bir resim yüklemiyormuyuz/m? o resim %100 gerçeği yansıtıyor olsaydı benim otoban kenarında + lincoln kaputunun ucunda hayatı idame ettirmem gerekirdi :) oysa ki gerçek durumum bunun gibi bir şey..

    ben onu 80 model mersedes sanmıştım yav..
  4. Merhaba.

    Forumda arama yaptım ancak bulamadım. Bugün karda dışarı çıktım ve bir virajda araba kaydı. Ön tampon alttan kaldırıma vurdu. Tamponun altındaki siyah ek kırıldı. Bu parçanın adını ve kodunu bilen var mı? @ER-OL Otomotiv de bu parça bulunur mu acaba? Bir de bu hasar mini onarımdan onarılır mı? Onarılmazsa tahmini ne kadara mal olur bize? Kaskoyu bozdurmaya değmeyeceğini düşünüyorum.

    Kazanın nasıl meydana geldiğini yazabilirmisiniz. Esp gibi yardımcı sistemlerin hiçmi faydası olmadı acaba?
  5. Devir değişimi olan arkadaşlar akülerinle vedalaşmaya hazır olsunlar. Bende de ön cam ısıtmayı çalıştırınca devir değişiyordu, hatta uzun farlarda voltaj değişikliğinden çok hafif bir ışık düşmesi oluyordu. Bunların ardından kısa süre sonra akü tamamen bitti. Şimdi yeni aküyle bu sorunların hiçbiri yok.

    Akü daha yeni 1 yıllık

    Ön camla arka camdaki rezistanslarin wati aynimi acaba

  6. merhabalar bir sorum olucaktı 2014 ford focus 1.6 benzinli aracımız var style paket geçen babamla otobanda hız denemesi yapmak için gittik max 190 vurdu motor yeni olduğundanmı böyle yoksa sabit max hızımı o kadardır . önceki aracımız 1.6 Mitsubishi carisma glx benzinliydi onda maxımum 220 vurduk ibre 240 göstermekteydi. bu iki aracın motor gücü ürettiği tork aynı motor açılıncamı daha hızlanabiliriz ?

    Bende yeni aldığımda 1.0 motorla vitesleri doldurmadan 210 basmistim. Sonra bidaha fırsatım olmadı basmak için. 1.6 motor için düşük bir rakam 190

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.