Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Öztürk

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ali Öztürk tarafından oluşturuldu

  1. On 26.11.2015 10:59:22, Rüstem Kurtcu said:

    Bende ebay'dan aldığım kablo yaklaşık 40 gün sonra geldi ve Kapı kilidi ve Lastik basınç özelliklerini aktif ettim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 

     

    Sis farlarını, farları açmadan açamıyoruz. #18 Foglight Function -> Foglamp US olarak değiştirmeyi deneyen var mı? Belki direkt açılabilir.

    Keşke aldığınız ürünün linkinide paylaşsaydınızda bizlerde faydalansaydık :)

  2. Elm327 nereden temin edeceğiz anlamadım gitti. Bir tane aldım, aşağıdaki hatayı verdi. Forscan, focccus ve bir kaç tane daha programda bu tür hatalar verdi :( Focccus programını çalıştıran bir elm327 nerden temin edebilirim??

     

    Altta paylaştığım ürünü buldum. Sizce focccus çalıştırır mı?

    http://www.aliexpress.com/item/ELM327-USB-Modified-Switch-Forscan-Elmconfig-Ford-Focus-Mondeo-Mazda-free-shipping/32339416922.html

     

    elm-hata.jpg

  3. Mrb arkadaşlar, bugün lpg taktırmak için fiyat araştırması yaptım. Prins ya da Brc düşünüyorum ama Landi ile Lovato fiyatınıda öğrenmiştim onlarıda ekliyorum

     

    Prins: 2200 (Motor Garantisi var)

    Brc: 1900 (Motor Garantisi var)

    Landi Renzo: 1900 (Motor Garantisi var)

    Lovato Obd2: 1650 (Motor Garantisi için 170 Tl isteniyor)

     

    Yarın birisine karar verip, montajını yaptırmayı düşünüyorum. Fikirlerinizi alabilirmiyim :) gerçi tercihiniz belli ama olsun :D

     

     

  4. Mrb arkadaşlar, 2. el focus almayı düşünüyorum. Malum siteye baktığımda focus 3 ile 3.5 arasında fiyat olarak az bir fark var. İstediğim donanım ise trend x benzinli. Bu iki araç arasında ses yalıtımı öncelikli olmak üzere çok fark var mı? 2013 focusa 50.000 tl derken 2015 focusa 53.000 tlye kadar inen var. Sizce ne yapmalı :)

  5. Yok yahu ne yaptınız? :)  Öyle yapsa zaten Ford kapatsın dükkanı..

    Ankara'nın sıcağında kullanıyorum zaten, Antalya'nın sıcağında kullandım, uzun yol da yaptım oralarda ama hiç öyle birşey olmadığı gibi onu ima edecek birşey de olmadı.. :nazar:

    @Alparslan Kaplan,  Konya yolu üzerindeki... tamamdır.. baş teknisyenin adını hatırlıyor musunuz acaba?

    Alperen bey öyle söylüyorsunuz ama bakın bundan önceki attığınız mesajda azer bülbülden felan bahsediyorsunuz. Demek ki sorunları bitmiyor. Garantisi var kafamız rahat, hoş satarken karşı taraf servis kayıtlarına baktırınca ŞANZIMAN değişmiş olduğunu görünce kim bilir ne düşünür. Bakın yanlış anlaşılmasın aracımı seviyorum bu öfkem böyle sıkıntılar çıkmasına yoksa donanım felan olsun çok memnunum.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.