Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Karaaslan

Üye
  • Toplam İleti

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mustafa Karaaslan tarafından oluşturuldu

  1. 1 saat önce, Ramazan D. yazdı:

    Katılıyorum. Ör. Michelin 70 tl.fiyat farkı var. Bu lastik de yok. Hatta 50r17 4 tl daha ucuz. 

     

    Bende çok direndim. Ama bu pahalılıkta alınacak en ucuz ve iyi lastik olması aklımı çeldi. 

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-sahibinden-kislik-jant-lastik-takimi-215-50-17r-5x108-ford-494488498/detay

    Bunu bile aklımdan geçirdim. Ama bana uzak.

    En doğru karar verilmiş sava çok güzel lastiktir. 215 50 17 berbat bir ebat seçenek de çok yok zaten var olan seçenekler de pahalı. Hayırlı olsun. 

    • Teşekkür 1
  2. Şimdi, Servet Ö. yazdı:

    Maliyet düşünüyor olsaydım 1.6Ecoboost almazdım. Deslerki EB motorlara 500TL ye takıyoruz LPG yi hadi len der geçer giderim. Kaldı ki, geçen hesaplamışlar 37 kuruş LPG yakarken (artı olarak benzin ne kadar yakıyorlar bilmiyoruz tabi) ben aynı tarihte 40kruş yakıyordum. Arabalarınız hem basınca gitmiyor, hem içten içe kendini bitiriyor, hemde Z raporu alırken hep zarar hep zarar.

     

    Hep şunu düşünürüm; veremiyorsam benzin parasını binmem olur biter. Sizler lpg taktırmayı tercih edip hem sağlıklı hemde ekonomik olduğunu söyleyince beni bir gülme alıyor... hepsi bu...

     

    Not: Sıkıp yağını çıkarmaya çalıştığınız sinek ölüyor ve sizin sineğiniz. :)

    Sorduğum soru gayet ciddi bir soruydu gülünecek bişey olduğunu sanmıyorum. Lpg nin verdiği zararın aksini konuşan burda zaten yok. Siz maliyeti düşünmüyor olabilirsiniz ama ben düşünüyorum ve taktırıyorum. Görüşünüzü belirtirsiniz anlarım ama burda alay eder gibi konuşmanın gereği yok. Ben sizin görüşünüze saygı duyuyorsam bir büyüğüm olarak sizin de aynı şekilde olmanızı arzu ederdim. O yüzden bu tavrınıza karşılık hiç bişey söylememe gerek yok. Size LPG'siz aracınızda bol gazlamalı günler dilerim. 

  3. Şimdi, Olcay Sert yazdı:

    ben taktırmayı düşünürken lavatoların sesli çalıştığını duymuştum hatta bi serviste takılı vardı fiesta bariz ses farkı vardı umarım sizinkinde yoktur. bide lpg göstergesini ve dolum ucunu nereye monte ettirdiniz?

    Benim aracım da lpg li lpg göstergesi obd nin bağlandığı far anahtarı altındaki açılan gözün içine monte edilmiş tavsiye ederim hem saklı çok göze batmıyor hemde araçta harici biyer delinmiyor.

  4. Uzunlarımda led ampul kullanıyorum. Memnunum henüz uzun yola çıkmadım ancak uzun yolda orjinaller kadar iş göreceğine inancım yok. Ancak şehir içinde eskiden halojenler vardı sellektör attığımda çok takmıyorlardı ama bu ledlerde maksimum iki sellektöre yollar açılıyor. Uzunlar şimşek gibi çakıyor. Sorunuzla alakalı olarak da h7 led kitler aydınlatmadan ne yazık ki başarıyla geçemiyor. Takan kişilerde ortak sorun aydınlatmıyor oluyor. https://vimeo.com/197918727

    https://vimeo.com/197919229

    https://vimeo.com/197919651

    • Beğen 2
  5. Safranbolu'da gezilecek yerleri araç güzergahına doğru sıralayayım. Öncelikle İncekaya Su Kemeri ve onun yanında Kristal Cam teras görülebilir. İncekayanın aşağısında kanyon gezi yolu vardır. Ağustos sıcağında hiç tavsiye etmem inmesi güzel ama çıkması başlı başına sorun. Burdan sonra Bulak Mencilis Mağarası'na gidilebilir. Ordan çıktıktan sonra Safranbolu Eski Çarşı'da gezinti yapılabilir. Eski çarşıda sıcak Safranbolu simidi ve Bağlar gazozunu tavsiye ederim. Vaktiniz kalırsa Yörük Köyüne gidebilir konak gezisi yapılabilir köy meydanında gözleme ayran tavsiye ederim. Akşam serinlikte Hıdırlık Seyir Tepesinde eski çarşı manzarasında çayı tavsiye ederim. Safranbolu genel olarak bu kadar.

    Amasra'ya giderken yol tek yön gidiş geliş takip mesafesini ve hızınızı koruduğunuz sürece rahatlıkla seyahat edebilirisiniz. Amasra'ya gitmeden Abdipaşa Köyünden dağ tırmandıktan sonra Zafer köyünde alabalık tesisi var. Ortamı işletmecileri iyidir fiyat uygundur. Amasra'ya yeni tünel yaptılar zaten yol ciddi anlamda Bartın'dan sonra çok rahat. Amasra'da öncelik tekne turu daha sonra mendireğe bir yürüyüş yapılabilir. Çarşısı çok şirindir. Fazla gezecek biryeri yoktur ama Amasra'nın.

    İnebolu ve Sinop tarafını çok bilmiyorum. Samsun'a giderken çakallı menemeni tavsiye ederim tatmadan geçmeyin.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.