Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Osman Türkol

Üye
  • Toplam İleti

    2.241
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    6

İletiler, Osman Türkol tarafından oluşturuldu

  1. Önce bir otomatik vites tamircisine gidip bir sorunu öğren.Eğer pim kırılmış ise şanzıman inecek,dağılacak ve o pim ile beraber bozulan parçalar değişecek,tabi inmişken baskı balata ve dişliler de kontrol edilecek derken masraf büyüyecek, ama korkma daha önceden vites değiştirmeme konforuna saya artık.bu şekilde kullanmak zor olur.Karar senin şimdiden geçmiş olsun.

    • Teşekkür 1
  2. 17 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı:

    Neden olmayacağını sorun, hatta olmayacağına dair size yazı versinler. Vermiyorlarsa tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi bildirin. 

    Hatta ilk başta Er-Ol otomotivden yedek parçaları tedarik edin. Servise gidip bakım yaptırmak istediğinizi söyleyin. Malzeme olarak bunlardı kullanmanızı istiyorum diyin. Kullanmak istemezlerse benim getirdiğim malzemeleri kullanamayacağınıza dair yazı isteyin. Muhtemelen veremeyecekler. Hala kullanamayacaklarını söylerlerse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi bildirin. 

    Er-Ol otomotivin sattığı ürünleri bire bir orijinal. 

     

    Bu tekelciliğe son vermek adına bir şeyler yapmalıyız. Belki buna siz başlarsınız. 

    Bursa da eli yüzü düzgün bir otokoç var diğerleri biraz sıkıntılı ondan dolayı bakım için papaz olmayalım dedim.45K bakımını kendi tamircimde yapacağım için pek sıkıntı yapmak istemedim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.