Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Şahan Sökmensüer

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Şahan Sökmensüer tarafından oluşturuldu

  1. BEnce sen servise gidip uğraşmadn önce başka bir f3 kullan kısa sürede anlarsın zaten. Servisle uğraşmaktan kolay olur bence çünkü gidince sana NORMAL ABİ BU BUNLAR BÖYLE diyecekler :) ha olurda seninkinin sesi hala fazla gibi gelirse servis yoluna başvur. Nacizane tavsiyem :)

    Mantıklı hatta gidip test arabasını süreyim..

  2. Aslında bir kaç arkadaş kapı lastiklerinden şikayetçi olduklarını belirterek servisden destek almışlardı. .

    Kapı lastiklerinin sarkması ve kopması durumunu duydum bende ama kontrol ettiğimde bi sıkıntı görmedim.. Bakalım sorun benim kulakta mı, beklentimde mi yoksa hakikaten arabada mı anlayacağım :)

  3. Ben artık takılmamaya çalışıyorum gelen seslere çünkü bu ses dinleme olayı bi süre sonra takıntı haline geldi ve sıkıntı vermeye başladı. Çok takılmayın bence [emoji4] [emoji106]

    Eskiden beri ses dinleme takıntı bende ne yazıkki.. en kıl olduğum sestir rüzgar sesi..bakalım bi servisle görüşeyim diyorum..

  4. Normaldir bendede aynı durum var müziğin sesini 2 tık fazla açınca kayboluyo o ses :) İşin aslı c segment bi arabada rüzgar sesi çok normal ki geçen ay kuzenime 2011 mondeo aldık D segment olmasına rağmen bizdeki kadar rahatsız edici olmasada ondada vardı rüzgar ve motor sesi.

    Anlıyorum, bi tuhaflık var gibi hissettim ama bakalım :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.