Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ömer akman

Üye
  • Toplam İleti

    146
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, ömer akman tarafından oluşturuldu

  1. cbf 150 hantal motor hafif birşey degil direksiyonu çeviriyorsunuz far dönmüyor motorun bedeninde far yani akşam sürüşü çok kötü kawasakiye katılıyorum :)

     

    sınıfında en iyi motor diyebilirim yeni öğrenecek kişiye kibar motor olmaz cbf ile düş kalk fark etmez ama kesinlikle ayak korumalık demirlerin olsun.allah göstermesin virajda yattın mı çok işe yarar. far konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ben 

  2. koruma kıyafetlerini hiç işe katmıyorum zaten akli dengesi yerinde olan kasksız montsuz vb motorun üstüne çıkmaz ilk başlar kask sıkar hatta sağa sola bakmada sıkıntı çıkartır ama alışırsın benimde kıyafetlerim duruyo ama motorsuzum henüz :( eğer biraz bilgin varsa bence honda yerine ninja 250r ye bak üstüne iyi yatarsan 170-180 arası görür tabi rüzgara göre değişir. ama hiç bi bilgin yoksa 3000 tl ye cbf al bin sorunsuzdur dikkatli ol ama kurye çıkmaları pek iyi olmuyo yağ yakma olayıda hep yüksek devir gezersen hepsi yakar. hem satarkende peynir ekmek gibi gider. ha yok scooter ile başlayacam dersen o ayrı tabi senin tercihin. şimdiden lastiğin yere düz bassın dostum :)

    • Beğen 2
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.