Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Vural C.

Üye
  • Toplam İleti

    169
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Vural C. tarafından oluşturuldu

  1. 2.0 Sport Trend çok seri bir makine. Kalkışta 320i ile kafa kafaya gidiyor. Yol tutuşuda mükemmel. 230 Km/h görülebiliyor düz yolda,uzun basıldığında.

    1.6 ecoboost üst devirlerdeki canlılığı ile son süratte 220km/s çok rahat görür, tdci 115 beygirin 190 ı çok rahat gördüğü gibi. Sonrası biraz zorlamaya girer.

    Powershift şanzımanlı 1.6 ecoboost motor S60 t4 kullandım epey. o şanzımanla bile 220 km/s rahattı.

    Yaydan ötürü değil, eski kasalarda da 2000 devire kadar kafa sallama huyu var,Heleki ikinci viteste.Sorun değil, tasarımı böyle deyip geçmek lazım.

    Bende yay yok ve yine var sallantı :)

    kafa sallama dedigin performanstan oturu arac patinaj cekmeye yelteniyor o farkli onun bahsettigi titreme oda yayli araclarda oluyor.
  2. Trend donanım 115 ps ile satılmadı hiç. Şase numarasını verin bana kontrol edeyim.Ruhsat doğru bilgi demek değil.

    Gidişinin hissiyatına göre karar veremezsiniz zaten belirli hız'a kadar ve hızlanmalarda aman aman farkı anlamak zaten zor ikiside çok benzer çünkü.Sonuç olarak trend olduğundan emin isek arabanın motorunun ise dizel'de 95 ps olması gerekiyor.

    beni rhtlattin valla
  3. Abi fırsat bulursak deneyelim :) ama 1.6 tdi passatı aldı götürdü bu araba acıdım bekledim hatta biraz :P:D bi an 95 lik olduğunu düşünmedim değil valla arabaya giderken olabilir mi diye de düşündüm :D

    ya inan suan soklardayim boyle bir sey olacagina ihtimal bile vermiyordum. Nedenide su benim en buyuk kizginligim 115lik style yerine bi anlik gazla 95lik trend almam oldu. Yani trendin 115ligi olmadigini biliyordum. Elimde dolu katolog vardi. O kdr satis temsilcisiyle gorustum hic biride demedi bak bununda 115 ligi var diye. Inan bana hala inanamiyorum. Birde baktim sen ankaradasin denememizde zor yani. Vay arkadas 1 yasima daha girdim. Iyi geceler aksam aksam kafani karistirdigim icinde ozur dilerim ayrica.

    Bide zeytinburnu diyor hayirdir. :) ben zeytinburnunda oturuyorumda bu arada :)

  4. Eminim abi kaç kere kontrol ettim ben 115 lik :) ruhsatı bidaha kontrol etcem sizin için ama eminim

    yani ford donanimi cok degistiriyor tamam ama sanmiyorum bunuda yapacaklarini.. trend ve trend x sadece ve sadece 95hp motor secenegi var style ve titaniumda ise 115 lik motor var. Ve secme secilme hakki yok bu motorlarin yani ya aracin style veya titanium 115 hp yada trend 95 hp otesi yok. Ruhsata gelincede senin arac ruhsatta titanium veya style da olabilir. Bu noterdeki ablanin veya abinin ilgili ekranda focus III 1.6 TDCI 4K Trend yerine focus III 1.6 TDCI 4K Style(veya titanium) Secmesiyle olacak bisey yani senin aracin trend ise emin ol 95 hp. Simdi 2 resimle anlatacagim.
  5. Biraz önce emniyet kemeri ikazını kökten kaldırdım, forumda biri anlatmıştı, her kimse ellerine sağlık.

    Emniyet kemerini eski uyarısız aracımda bile sürekli takardım, bunda da 100 metre gidecek olsam bile takıyorum ancak o uyarıyı sevmiyorum.

    ben bu uygulamadan tirsiyorum acikcasi. Ya airbag'ida iptal ediyorsa taksak bile devreye girmiyorsa. Bunu biri gercekten aciklarsa belki denerim. Cunki kemer kullanan biriyim. Sadece ses rahatsiz ediyor bazen. O yuzden bu sadece sesi iptal edip airbag veya farkli bir guvenlik ekipmanini devre disi birakmiyorsa ve bunu kanitlayabilecek bir merci varsa yaparim.
  6. Bana 2013 model iddalı bir c sınıfı model söyleyin ki cam'ı açınca içerisine su almasın ?

    Belki benim'de mühendis olduğumdandır ? Ford'dan değildir böyle düşünelim birde.Herşey gözüktüğü gibi kolay değil o yüzden dedim koca parçaları minicik parçalar ile yürütüyorsun hangi firma olursa olsun büyük saygıyı hak ediyor. Su mu hikaye ama bunların farkına sadece işin içinde olunca anlıyorsunuz..

    sanirim c sinifi degil ama polo clio linea bunlarin ucunude 4.5 sene icinde calistigim sirkette kullandim. Malesef bu kullandigim araclar cami temizlemek icin siktigim suyu iceri almiyordu.
  7. Hiçbir iş basit değil.. Araçlar tasarlanırken bu adamlar yağmur'da cam açıp sigara içer mi diye düşündüklerini de sanmıyorum. Derin konular.

    Araçta sigara içmeyiniz.

    Yağmur'da cam açmayınız.

    Cam açık silecek çalıştırmayınız.

    Geri kalan herşey için mastercard :)

    Tam Ford'cusun valla laf ettirmiyosun muhendislerine :)

    Aldik Ford olcuk Cort :)

    Iyi geceler 17 kasimda gorusuruz...

  8. Ah şu mühendisler değil mi? Bir aracı yürütmek için neler neler yapıyorlar ama suyu ayarlıyamıyorlar :D

    kesinlikle oyle mesela yagmurlu havada sigara icmek icinde gram cam acmaya gelmiyor hemen islaniyoruz arabanin icinde ille o cam citalarindanmi takmaliyiz. Sanirim bu yuruten muhendislerle suyu ayarlayan muhendisler ayni muhendisler degil. Biri okan uni. digeri odtu falan sanirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.