Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökhan Üstün

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Gökhan Üstün tarafından oluşturuldu

  1. arkadaşım gerçekten alparslan beyin dediği gibi pipo iptali kesin çözüm benim belli belirsiz çok az yapıyordu ben servise direk pipo iptalini yapın araştırmaya gerek yok dedim ve çok iyi bir usta benzin enjektörüne en yakın ve aynı açıda uzun sipsi ile montajı tamamladı tekrar kalibrasyon yaptı vsr 3500 geçiş ısısı 35 derece enjektör hortum boyları eşit boyda ve mümkün olan en kısa boyda takıldı  sonuç mükemmel resimlerini yüklemek istedim ama beceremedim.

    ilginiz için teşekkürler.ilk fırsatta bende iptal ettirecem artık

  2. Gökhan bey ben bu sorunla ilgili direkt olarak brc distribütörü ile görüştüm focuslarda bu sorunla karsilatiklarini pipo iptali ile sorunun cozuldugunu soylediler gerçektende pipo optali ile sorun çözüldü. Bence aracınız la oynatmayın direkt pipo iptali ile araciniza keyifle binin

    aynı sorun mu aceba bendekide. düşük devirden ziyade hızlanmaya çalışırken ufak bir tekleme yapıyor arada

  3. Bendede ayni sorunlar olmustu pipo iptali ile sorun kalmadi

     Alparslan bey aynı sıkıntıyı bende çekiyorum,bujilerden kaynaklanabileceğini söylediler 30000 bakımında bujiler değişti fakan sıkıntı devam ediyor. şimdi bobinde sıkıntı var deniliyor. pipo iptalinden bahsettim ustalara alakası olduğunu düşünmüyoruz diyorlar.siz sorunu nasıl çözdünüz aceba? neden piponun sıkıntı çıkaracağını düşündünüz.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.