Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Özen

Üye
  • Toplam İleti

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ömer Özen tarafından oluşturuldu

  1. ben denedim ilk aldıgımda böle bir özellik yok...

     

    arkadaşlar benim araçda 2011 comfort hb, aracı alalı 1 ay oldu. 2010 pejo 207 mi arattırır oldu. cam açma kapama modülünü olmasını bırak hadi arka camların manuel olmasınıda geçtim, cam otomatiğin açması 2 kademe kapaması 1 kademe , bir araçtan da bu kadar da çalınmaz ki!.. :mad:
    birde lord arabası olacak :kıhkıh:

    hüseyin bey nekadar para o kadar ekmek pejo ile kıyaslama biraz abes olmuş ...

  2. Ankara-Eskişehir yolunu kullananlara müjde! :D Yol üzerinde bulunan ve hız ölçen cihazları bu yoldan geçen herkes bilir.İşte ben bunlardan kaçmanın yolunu buldum.Nasıl mı ?

    Şöyle ki:Ailecek Ankara'dan Polatlı'ya gidiyorduk.Hız kameralarının bulunduğu yere yaklaşınca gördüm ki toplam 3 tane kamera var.Ve her biri tek bir şeridi kontrol ediyor.İki şeridin tam ortasından geçersem hızımı okuyamayacağını düşündüm.Sağ şerit ile orta şeridi ayıran çizginin üstünden gittim.Ve tabii ki düşüncem doğru çıktı.Hızımı ve plakamı okuyamadı.Belki o an okuyamamıştır diyerek dönüşte tekrar denedim ve yine okuyamadı.Artık bu kameralardan korkmayın... :D

     

    valla ben ondan ohh atlattık dedim  kaçtım polatlı ile hacıtugrul arasında 170KM  ile 490 TL çik ceza yedim :) seytanlık düşünmemek lazım diyorum :)))

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.