Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

engin yapmış

Üye
  • Toplam İleti

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, engin yapmış tarafından oluşturuldu

  1. Paypal aracılığı ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.. ebay ödeme bölümünde göreceksiniz. Kk bilginizi paypal'a vereceksiniz özetle.En güvenilir firmadır.

    https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home

    yakup bısı daha sorcam k.b benım aracım 2010 collectıon farketmıyo galıba dımı seffaf olması ışık sızdırma olayı yaptıgını duydum?

  2. samet far sensörü artı follow me olması gerekıyomus arastırdım bıraz.benımkı collectıon aracı stop edıp ınerken selektor yapınca 30 sn farlar yanıyo ama kapıları acıtıngda yanmıyo.senınkınde far sensoru varsa sadece followme modülü taktırırsan kapıları kumandadan actıgında park ve sısler yanıyo yada farlar ayarlıyabılıyosun cokta yakısıyo mesela bı otoparkta aksam bı basıyosun araban farlar sısler dırek yanıyo kendını gosterıyo kontagı takıp calıstırırken kendı parkları yakıyo super bısı.sadece modül 60 tl senın aracın ıcın.youtubeden ızleyebılırsın var örnekler.



    Forum üyemiz Talip arkadaşımızın  konusu mevcut.Kendisi profesyonel olarak bu ürünleri yapıyor.İnceleyiniz.

    talıp arkadasımızı bulamadım hocam konusunu tam olarak hangi bölümde bulabılırım

  3. aracı uzaktan kumandayla actıgımızda far ve sis ler yanıyo focus collectıonlarda follow me var ama far sensörü olmadıgından sadece aracı kıtledıgımızde ışe yarıyo bunun ıcın far sensoru takılıyomus varmı bılgısı olan ben arastırdım far sensöru artı follow me mödülü 110-120 tl arası artı montaj.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.