Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fatih akdoğan

Üye
  • Toplam İleti

    86
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Fatih akdoğan tarafından oluşturuldu

  1. benim anahtarı vale kaybetmişti ben yenisini yaptırdım 600tl yetkili serviste kodları değişti aracın ve elimizdeki anahtarın ama sizin sadece anahtarı yaptırıp olan kodu yeni anahtara işletseniz olur. dişarıda daha ucuza yaptırılabilir.ben fatura ile valeden tahsil etmek için servise yaptırdım 

  2. Ford'un en büyük derdi Over Engineering :)  Türkiye - Avrupa ve Amerikada ki orta ve üst düzey yöneticilerin neredeyse tamamı makine mühendisi. Yemekhaneye gir, havaya bir taş at ... büyük ihtimal ile MBA veya BA yapmış bir mühendisten -Ah- gelir, sonra da peçete üzerinde vektör hesabı yapmaya başlarlar.

     

    Mühendis takımının kafası reklamlara bu kadar basıyor işte.  Tamam reklamları onlar çekmiyor ama reklam çekecek ajansı onlar seçiyor ve önlerine gelen seçeneklerin arasından hangisinin yayınlanacağını mühendisler seçiyor.

     

    ...haa, arada kaçan olmuyor mu? tabi ki oluyor.

     

     

    Ama bizim reklamların çoğu -hissiz- , katılıyorum. (bkn.evet...öküzüz) 

    iyi güzelde bu bizim araçlarda yok tebrikler otasan

  3. reklam sadece televizyonla olmaz markayı çocuklara sevdireceksin çocukların bilinç altına işleyeceksin acıbadem akasya kidzania da çocuklara meslekleri gösteriyor ve öğretiyorlar ve burada fordunda yeri var ve çocuklara markayı sevdirmeye çalışıyorlar. araç tasarlıyor akülü araba sürüyorlar araç tamiri yaptırıyorlar yani ford ta boş durmuyor ama daha aktif olabilir

  4. immobilizer var kodluyorlar araca 3.anahtar gibi kopyalanıyormuş,yani yedek anahtar oluyor sadece kaybolan anahtar yine aracı çalıştırıyor riskli !

     

    Servis eski kodu silip bu işlemi yapıyor verilen paraya değer diye düşünüyorum ama arkadaş ne yapar bilinmez

    anahtarın nerede kaybolduğu önemli eski sahibi kötü niyetlide olabilir olmayada bilir risk almaya değmez

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.