Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Volkan Kaya

Üye
  • Toplam İleti

    193
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Volkan Kaya tarafından oluşturuldu

  1. 04.04.2019 - 14:29 tarihinde, Alptuğ Ö. yazdı:

    Sanırım Volkan Bey'e cevap verdiniz ?

    Hocam ben burada hallettim, samimi buldum arkadaşları bir gösterin isterseniz

    https://goo.gl/maps/8UEN3uF4Prr

     

    OTTO ZENITH ANKARA - OSTİM

     

    AdresOstim,Örnek San. Sit.
    Mehmet Akif Ersoy Cad.
    Alınteri Bulv.17Cad.
    1262.Sok.Nr:24-26  

    Yenimahalle - ANKARA

     

    Telefon0312 - 385 72 24

    Faks0312 - 385 72 25

     

  2. Bir saat önce, Olcay Sert yazdı:

    ohhh suyundan da koy, vestel alacak olaydın 124 taksit yaparmıydı acaba?

    --8 dakika sonra eklendi--

    bi akraba 4 kişi kullanıyoruz falan dediydi, aile hesabı oluşturup herkes sırayla ödeme yapıyormuş 4 ayda bir gelecek sıra. covenant/exadus kodi'de artık nerdeyse çalışmamaya başlayınca dizi/film seyir keyfim gitmişti. 

     

     

    KODİ cayır cayır çalışıyor hocam. genesis-exodus derken son birkaç aydır incursion devrede tavsiye ederim. raspberry pi ile sorunsuz olarak yıllardır kullanıyorum KODİ'yi. Anime merakınız varsa incursion anime yi de eklemeniz önerilir ?

    • Teşekkür 1
  3. Keşke demeden burada yazsaydınız deneyimlerimizi paylaşırdık. Firefly ve goldcar en üçkağıtçı kiralama firması, biz europcar ı tercih etmiştik. Toplamda 2.300km yaptık bayağı gezdik, alhambrada daracık arap sokaklarında müthiş yardımcı ispanyollara denk geldik. Malagada polis bizi uygun park yerine yönlendirdi hatta. Park ve yol konusunda tavsiyelerim:

    Araba kullanacaksanız;

    1- HERE uygulamasını indirin ve offline kullanım için ülkeyi indirin çok başarılı

    2- Google maps çok başarılı HERE ile combo yapabilirsiniz, offline harita özellikleri geldi diye biliyorum. Park yerlerini canlı verilerle destekliyor. 

    Yukarıdakilere ek olarak tavsiyem hava limanında prepaid cep hattı alın en ucuzundan (vodafone vb)

     

    Yaya olarak takılacağım derseniz; internet vazgeçilmez önceden planları netleştirmedi iseniz(yer zaman nerden nereye vs Bkz:Triptomatic), 

    1- Google maps: Toplu taşımada çok başarılı değil yürüme yolu konusunda başarılı,

    2- Moovit: Her seyyahın elinde olmalı, bizde büyük şehirlerde de işe yarıyor. Yurt dışında en abuk yerden çok güzel optimal rotalarla toplu taşımayı kullandırttı.

     

    Tabi gitmeden çalışmak önemli, biz otoban geçiş ücretleri dahil her gideri detayı planlamıştık. Madrit ten ayrılışı otobandan, dönüşü tali yoldan yaptık. Her yolculuk deneyim, bu euro fiyatları ile biraz zor olsa da inşallah tekrar giderim.

    • Beğen 1
  4. Focus 3 1.6 TDCİ aracımda özellikle 2 ve 3. viteste hissettiriyor, gazı hemen almıyor 2-3 sn ardından alıyor. Aracım 2013 çıkışlı kmsi henüz 37.000, kış dönemi pek kullanmadım il dışında olduğumdan geçtiğimiz ay 1,5 ay kadar araç yattı. Rutin bakım için servise mart ayında vermiştim, daha önce de bu kadar olmasa da vardı ama dizelin karakteri böyledir diye düşünmüştüm, bu ara daha belirginleşti gibi geldi.

     

    Dizelden az buçuk anlayan arkadaşlara sorduğumda, tekleme yapmıyorsa (ki yapmıyor) yattığından olabileceğini, çevre yoluna çıkıp yüksek devirle (5-6 bin) düşük vitesle 30-45 dk kullanınca sorunun düzelebileceğini söylediler. Vites değişim ikazlarının ekonomi odaklı olduğundan azıcık daha zorlayarak yüksek devirde (2,5-3k) vites değişmemi söylediler. Tavsiyeniz var mıdır, bor katkısı gibi katkılarla yüksek devirli çevre yolu denemesi işe yarar mı sizce? Başka bir arıza olabilir mi, yakın zamanda yetkili servis(Başerler) eli değdiğinden arıza kodu görünürdü diye düşündüm.

  5. Aracım 2012 focus tdci(trafiğe çıkış 2013), km.si 36000 olan aracıma periyodik bakım yaptıracağım. Ankara'da yakın zamanda bakım yaptıran var mı, ücret ne tutar acaba? Şehirde yeniyim ve yetkili servis dışında güvenebileceğim bir yer olmadığından yetkili serviste bakım yaptırmaya karar verdim. Ford servislerinden Başerlerde forum indiriminden bahsediliyordu bir ara devam ediyor mu?

  6. Gidilecek yerler için triptomatic kullanmıştık, şiddetle tavsiye ederim. şu an adı sygic travel olmuş android sonrası ios a da gelmiş. Versay'ı atlamayın kesinlikle, civarında ismini hatırlamadığım kafe-restaurantta oturmuş leziz kuzu pirzolasının tadına bakmıştık, garsona bahşişi unutmayın . Lourve müzesi giriş biletinizi, tren garlarından alabilirsiniz. böylece uzun kuyruğa girme derdinden kurtulursunuz. Ben gare de lest civarı bir apart otel tarzı bir yerde kaldım, gara yakındı. kapalı garajı vardı ondan tercih etmiştim. Odada mutfağı kabı kaçağı da vardı ve temizdi.

      

    STAYCITY SERVICED APARTMENTS PARIS GARE DE L EST
     

    T:+ 33 (0) 1 44 89 66 70

    F:+ 33 (0) 1 40 37 55 97

    E:[email protected]

    Staycity Serviced Apartments Paris
    5-7 Passage Dubail, 75010 Paris, France

    • Beğen 1
  7. 01.02.2016 - 18:46 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

    fabrika her şeyi az koyuyor, ilk bakımda tamamlanıyor.

    2012 model focusumla Ankara'da ilk kisim olacak. Daha once hatay'da boyle derdim olmuyordu. Subat 2016'da serviste rutin bakim yaptirdim, su an motor sivisi sinirlar arasinda. Servis rutin bakimda kontrol yapmismidir, bu isten pek anlamam birsey yapmam gerekirmi Ankara icin. Bu sabah buzlu camla -5 i gorunce bi tirstim, bilale anlatir gibi anlatir misiniz?

  8. Konuyu görünce benim arabanın fiyatlarına şöyle bir baktım 65-68 K gibi fiyat çekmişler sahibinden.com'da (gerçek pazar fiyatı bundan biraz düşüktür sanırım), arabam 25.000 KM'de ve şükür hiç kazam olmadı. Kasa değişince değer düşer diye düşünüyorum, hem de model yükseltme anlamında sene sonunda kampanyalardan yararlanarak az para ekleyerek makyajlı 2015 1.0 e geçsem diye düşündüm, fikriniz ne olur acep? 

    Malum dizelde depoyu doldurup unutuyorum ama 1.0 'da üst model ve tasarruf ile güç karması birlikte "aklımda çılgın fikirler :)) " ayrıca 3 senede 25.000 Km çok da bişey yapmamışım eskisi kadar gezmiyorum artık.

  9. bende de bluetooth bağlantı kesilme sorunu halen devam ediyor. Arabadan ve telefondan kaldırıp tekrar ekledim sorunu çözmedi. Biraz araştırınca android 4.1.2  ve 4.3 bazı telefonlarda bu tür arızaların olduğunu buldum. Çözüm olarak fabrika ayarlarına dönülmesi söylenmiş o da olmazsa cyanogenmod a geçiş yapmayı deniycem (telefon s3)

  10. Son bir kaç gündür aracıma bluetooth bağlanıyor, çok kısa süre sonra araba ekranında yükleme hatası yazıyor ardından telefon bağlantısı kesildi ikazını sesli olarak veriyor. Sorun sizce arabada mı samsung s3 cep telefonunda mı?

    Öncelikle telefondan bakmak akıllıca geliyor ama, bağlandıktan sonra yükleme hatası demesi araçta yazılımsal sıkıntı var gibi geliyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.