Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sezer Telli

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Sezer Telli tarafından oluşturuldu

  1. Merhaba arkadaşlar,

    Geçen hafta talihsiz bir kaza yaptım.

    Bu hafta başında da servise vererek, Salı akşamı aracımı eksik şekilde teslim aldı.

    FORD Almanya ürün kodunu hatalı bastığı için, Arka Tampon altında ki siyah boydan olan parça Türkiye'de mevcut değil.

    Servisin söylediğine göre Almanya'dan uçak kargo ile 2-3 Güne getirtiyorlarmış.

    Sipariş verilen mevcut parçayıda gördüm ama hatalı montajı mümkün olamıyor ayakları kısaymış.

    Bu konuda bilgisi olan varmıy dı???

    Yoksa bana ayak mı yapıorlar...

    Kaskodan ;

    288 TL PArk Lambası

    200 TL Tampon Alt Parça

    200 TL işçilik aldılar.

     

    j04vq.jpg

    Öncelikle geçmiş olsun geçenlerde bende buna benzer bi kaza yaptım kırmızıda dururken gelip arkadan vurdular sonrasında servise gitti tampon onarılacak dediler autoking e gönderdiler sonra tamir olmuyor dediler yenisi ile değiştiler fiyat olarak ta 1,400 TL gibi bi fiyat verdiler

  2. kaç gün oldu aracı alalı.. oraya su kolay kolay gelmez. üstten olsa belli olur alttan olsa döşemeyi kaldırınca belli olur..

    arabayı iç-dış yıkattınız mı, marşpiyele su tuttularsa, içeri girmiştir..  biraz beklemek lazım kuruyor mu kurumuyor mu,

    başka yerden sızsa su eksiltir sonuçta..

     

    bizim arkadaşta oldu ama eski araba ve motor kapağı contası iyice yıprandığı için olmuş yaptırdı geçti.. sürekli su haznesinde su eksiltiyordu..

    yalcı koltuğunun ayağınızı koyacağınız yerden içeri su alıyordu..

     

    çok yeni farkettiyseniz biraz bekleyin bu soğukta kurumamış olabilen bir ıslaklıktır belki..

    aracı alalı daha 1 ay olmadı 20 gün falan oldu daha hiç yıkanmamıştı araba tam o gün niyetlendim yıkamaya iç temizliğini yaparken farkettim  ama öyle ufak bi ıslaklık değil sağ ön tarafa baya bi ıslak  döşeme altındaki sünger tamamen çekmiş suyu serviste dışardan su tuttuk ama su almadı dedi biraz bekleyin kurusun dedi ama kuruyacak yer değil çünkü hava almıyor koku yapacak diye korkuyorum tekrar götürecem servise kurutup öyle verin diye bakalım ne diyecekler sanırsam iyi bi laf dalaşına girecem gibi servisle

    Benim tahliye borusu tıkanmıştı. Çok çamurlu bir yerde (şantiye) kullanmıştım. Arabanın altına çamur yapışıp boruyu tıkamıştı. Altına eğilip bir iki darbede çamuru döküp tahliyeyi açmışlardı. Bir dakikalık bir iş aslında.  

     bende şantiyelere girip çıktım acaba dediğiniz gibi çamur yapışma olasılığı varmı birde klima olmasada kaloriferden de içeri su atarmı ?

  3. Sezer bey, döşeme altında dediğiniz bölge tam olarak neresi, daha önce bagaj kısmında bu problemi yaşayan oldu mu, aracınız sedan, hb hangi kasaya sahip, ayrıntılı olarak belirtirseniz daha çok yardımcı olabilecek arkadaşımız olacaktır. 

    ön yolcu koltuğunun oradaki şase numarasına bakılan yerde aracım sedan bagaja da baktım ama bagajda bi sorun yok sadece şase numarasına bakılan yerden elimi içeri atınca baya bi ıslaklık var

  4. daha 2.000 km de ki aracın döşeme altında su birikmiş dün servise götürdüm gösterdim aracı kontrol ettik hiç bir yerinden su gelmiyor dediler. bu ıslaklık nerden gelmiş diye sorunca belki birşeyler dökmüşsünüzdür deyip işin içinden çıktılar acaba nereden gelmiş olabilir ?? kalorifer suyundan akmış olabilirmi acaba fordun genel merkezini de aradık biz size döneceğiz dediler ama daha dönen eden yok.

  5. Davayı filan bilmem onu avukatlara sormak lazım ^_^

    Ya bu arka tavan tutmaçlarından çok bahsettim belki ama cidden çok saçma geliyor. 50bin liraya araba satıyorsun ama 10 liralık plastik tutamaç yok.. olmadığı gibi bir de takılamıyor. aklım mantığım almıyor bir türlü.

    yani o fiyata sattığın arabadan birçok şeyi kısmasına anlam verebilirim. yani perde hava yastığı yok, eyvallah en üst donanıma koymuşsun, elektronik klima yok, hadi onu da anlıyorum diyelim, ama b*ktan bir tutamaç yani. sadece üst donanıma koyacak kadar lüks bir ayrıntı mıdır bu yani? basiretsizliğin, aymazlığın ta kendisi.

    neyse arkadaşın sorusu da güme gitmesin, parça değiştirme diyince aklıma geldi söyleyeyim dedim.

    işin garibi benim arabada şöför tarafında var o tutamaçdan arka tarafta yok şöföre çok lazım olacakmış gibi :))
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.