Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Cansever

Üye
  • Toplam İleti

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ahmet Cansever tarafından oluşturuldu

  1. Aslında son ürünlerde gayet kaliteli malzeme kullanıyorlar ama işte işçilik zayıf maalesef...Çok dikkat etmiyor ford plastik aksam işçiliğine ve montaj kalitesine...Bir yerleri mutlaka gevşek geniş vs bırakıyorlar hep....Sonra arki bulasın yerini...Benim ön konsoldan gelen tıkıurtıları bi türlü bulamıyorum mesela 1 senedir... :))

    Servislerdede bi sorun yok diyorlar aslında bi tekrar gözen geçirseler düzeltilebilr belki.
  2. Kullanım şeklin nasıl istersen 6 litre yaktırırsın istersen 10 litre yaktırırsın sakin mi kullanıyosun agresif mi çok dur kalk mı yapıyosun anlık tüketimi izleyerek kullan arabayı dilinden iyice anla 200-300 km izleyerek sür kalkışlarda, rampa inerken veya çıkarken düşük vites yüksek devir mi yoksa yüksek vites düşük devir mi onlara bak böyle böyle bir süre sonra zaten azalır ben bikeresinde 5 km şehir dışı 10 km şehir içi kullanımda 3,5 litre yakalamıştım denemek amaçlı :D mesafe uzasa bile dikkatli kullanımda kastamonu trafiğinde 5 litre yaktırırım iddalıyım :D

    Çok agresif kullanmıyorum hocam arabayı vitesi genelde 2500-3000 devirde yükseltiyorum Dediğiniz gibi bi gün okula giderken 6.9(o da fazlada :D) tutturdum ama eve dönerken gene 7.3ü gördük. Vites artırma ikazı 2000 devirde geliyo o şekilde kullanıncada yığılıyo araba anlayamadım bi türlü :)

  3. Xenon taktırmak için bende geçenlerde sanayiye gittim.İlk gittiğim usta kendisinin takamıycağını söyledi.Normal xenonlar f3 e olmuyomuş.Aracın beynini yakabilceğini söyledi.Başka bi yere yönlendirdi.Orada da sadece philips marka xenon takabilceğini bide özel bi aparat var o aparatla takabilceğini söyledi.Tek sorun vermiycek farlar philipsmiş ama o aparatla beraber takılması lazımmış.Fiyat olarakta 400 tl.Ama ben fiyatın biraz daha inmesini bekliyorum. :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.