Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Levent Uluyurt

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Levent Uluyurt tarafından oluşturuldu

  1. Hayirli olsun oncelikle nereden aldiginizi kac liraya maloldugunu sonrasinda sedan icin olanida olup olmadigini ogrenebilirmiyim acaba simdiden tesekkurler

    Teşekkur ederim. Çin malı :) Ebay.com dan aldım. (gümrüğe takılıyor) Maalesef sedan modeli için yok. Toplamda 850,00-TL maliyeti oldu.

    Angaramızın elektrikçileri yapar bunu  belki :D

    Detaylarına denk gelmedim de fazla led göz çıkartmaz :)Angara ustası Özer aksesuarda çalışan şimdi kendi dükkan açan Mustafa montajı yaptı :)

     

  2. yakın zamanda başka bir konuda bu link paylaşılmıştı gündüz farı olarak. Sanki gündüz farı için aşırı bir fiyatmış gibi görünüyor. Bu görüntüyü daha ucuz ve uygun fiyata elde edemez miyiz ? 

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-gunduz-fari-led-sis-kapakli-drl-ford-focus-12-120961752/detay

    ben biraz önce sipariş verdim

    • Beğen 1
  3. Araçla en az 140km en çok 190km ile seyir ile 0,387TL (8.3) sarfiyatı oldu. Tüketim gayet başarılı. Performans ise 1.0 motor için çok iyi ama tepki vermesi biraz yavaş, gaza bastığımda istediğim reaksiyonu alamadım. Devir düştüğünde araç toparlanmakta güçlük çekiyor. Elbette çok bir beklentim yok en nihayetinde motor belli ama 1.2 jetta sanki 105 ps olmasına rağmen tepki ve toparlama konusunda daha başarılı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.