Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özgür Arduç

Üye
  • Toplam İleti

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Özgür Arduç tarafından oluşturuldu

  1. Ben de aşağıda linkini verdiğim iki lastik arasında kaldım ve fiyat/performansa bakarsak (internet fiyatı) goodyear alacağım gibi.

    Bayi fiyatları pazarlıksız ;
    Michelin : 225 TL/Adet + rot-balans

    Goodyear: 235 TL/Adet + rot-balans

     

    http://www.hepsiburada.com/goodyear-205-55r16-91v-efficientgrip-performance-lastik-uretim-yili-2016-p-OTLXGOOD-528503

     

    http://www.hepsiburada.com/michelin-primacy-3-205-55-r16-91v-yaz-lastigi-uretim-yili-2015-p-OTYSF555266

     

    İnternet satışında değişim ve rot balans bana ait.
    Benim sormak istediğim konu şu: Daha önce internetten lastik alanlar herhangi bir sıkıntı yaşadı mı? Lastiğin kusurlu olması, üretim tarihi farklılıkları vb.

     

    İyi Çalışmalar... 

     

  2. Merhabalar 2 sorum olacak sizlere öncelikle aracı kumandada kilitleme düğmesine 1 kere basıp bıraktığımda sinyaller yanmıyor ve kilitlenme ile şüphe duyuyorum. Bu durum düzeltilebilir mi? diğer sorum ise kontaktan anahtarı çıkarınca kapılar belli bir süre sonunda kilitleniyor. Bu özellik pasif edilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.Aracım focus 2 ghia 2007

     

    Benim araç 2009 titanium. Benim araçta sizinki gibi tek kilitlemede sinyal yakmayıp çift kilitlemede sinyal yakıyor. 
    2. soruya gelince anahtarı çıkarınca bilmem de benim araçta güvenlik amaçlı; uzaktan kumandadan kilidi açıp 1 dk içinde kapı, bagaj açılmazsa veya kontak açılmazsa kapıları otomatik olarak kilitliyor.

  3. Merhaba Arkadaşlar  Kış Ayı Girdi Gireli Aracımda Oluşan Cam Buğulanmasını Bir Türlü Önleyemedim Bunun Nedeni Ne Olabilir.Forumlarda Söylenen Çoğu Seyi Denedim Yine Olumlu Bir Sonuç Alamadım.Başına Böyle Bir Hadise Gelen Varmı Aranızda.   1- Aracımda ıslak paspas vs bez bulunmuyor 2-Su Alan Bi Yerde Yok ( Sonradan Nem Oluşturabilecek Bir Faktör Yok) 3-Buğu Çöz spreylerin Hepsini Denedim 4-5 saat sonra yine yapmaya başlıyor.işin aksi  tarafı heryer buğu oluyor. yoldan geçen insanların yanlış anlamalarına sebeb oluyor 4-deterjan sürersem ne gibi faydası olur yada faydadan çok zararı olurmu.
     
     

     

    Aşağıdaki fotoğrafta işaretli olan İç devri daimin kapalı olduğundan emin olun.  Klimada iç devir daim açık olduğunda buğulanma yapabilir. 

     

     

     

     

    vrgrs.jpg

  4. Konu 1 martta acilmis. Sonucu bu gun bildirdiniz. Umarim bu kadar uzun surmemistir.

     

    Tamirat o kadar sürmedi ama ücret kısmı hala devam ediyor maalesef. Sigorta şirketinin servisle anlaşması olmadığı için ücreti ben ödedim, Sigorta şirketi bana ödeme yapacak. Ama hala bekliyorum Görüştüğümde 1 hafta içinde sonuçlanacağını söylediler.

  5. Bilgi amaçlı yazıyorum:

     

    Arka Tampon             : 840 TL

    Boya işlemleri            : 150 TL

    Elektrik İşlemleri         : 30 TL

    Kaporta İşlemi Genel  : 80 TL

    Arka Park Sensörü    : 141 TL

    Braket                        : 195 TL

    Tespit Parçası            : 47 TL

    İşçilik                          : 260 TL

    TOPLAM                    :1750 TL 

    masraf ile tamiratı yapıldı.

    • Beğen 2
  6. Aşağıdaki link e girip kullanıcı oluşturun daha sonra aracınızın VIN kodunu girin yazılım güncellemesi varmı yokmu görebilirsiniz

    Güncelleme için servise gitmeniz gerekecektir.

     

     

     

    https://www.etis.ford.com/

     

    Merhabalar. Etis'te kullanıcı oluşturdum.Fakat yazılım güncelleme kontrolü yaptığımda,  "Araç yazılım bilgisi seçtiğiniz araç için mevcut değildir. Bu bilgiler Kademe V ve seçilen Kademe IV salım sınıfına dahil araçlar için mevcuttur." gibi bir uyarı veriyor. Bu ne anlama geliyor acaba?

  7. benim aracımda yol bilgisayarı hiç bukadar gitmedi ama soğuk havalarda pili bitmiş hesap makinesi gibi oldugunu biliyorum bence bir etkisi olabilir.. mesela sabahları -1 ile 4 derece arasında bu sorun hep olurdu öğlen hava ısındığında 8-10 derece gibi düzelirdi..   edit1:muş baya soğuktur diye tahmin ediyorum:) edit2:göstergede buzlanmada yanıyor zaten:)

     

    Soğuk havalarda dediğiniz gibi oluyordu ama -1,  -2 dereceleri burada sıcak sayıyıyoruz :) Kışın en soğuk günlerinde bile (-30 ları gördüm) böyle olmamıştı.

     

    Cok sicakta da sapitiyor.. Kullandiklari LCD ekran cok dandik.  Ekrandaki goruntu bir anda mi gidiyor yoksa siliklesip yavas yavasmi kayboluyor? 

     

    Ekran yavaş yavaş değil birden silikleşiyor. Normal çalışıyor stop edip bir yere gittim geldiğimde bu halde buldum.

  8. Merhabalar. Arabamda ekteki fotoğraftaki gibi bir sorun oluştu. Araba çalışırken ekran bomboş. Dün bu şekildeydi sabah çalıştırdığımda düzelmişti fakat akşama doğru tekrar bu hale geldi. sigortayla ilgili olmadığını düşünüyorum. Benzer sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Birde 3-4 gün önce ufak bir kaza atlattım, arkadan hafif bir darbe oldu. Onun etkisi olabilir mi? 

     

    ksq03.jpg

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.