Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Samet Can Çetin

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Samet Can Çetin tarafından oluşturuldu

  1. 15.04.2023 - 13:13 tarihinde, Soner Baş yazdı:

    Kolay gelsin. 2020 kuga aracının sol katlanır aynası kapanırken sağlıklı kapanıyor ancak açılırken kesik kesik açılıyor. Servise danıştım kullanıcı hatası dedi. Bu içinde bulunan dişli parçanın değişmesi gerekli. Elinizde bulunur mu ?

    2016 model focus sedanım var aynı şekilde yan ayna motoru bozulmuştu açma kapatma yapamıyordum ve ayna hareket etmiyordu içindeki motoru değiştiren bir usta buldum değiştirmiştim 4-5 ay önce sanayide araştırın derim.

    • Teşekkür 1
  2. Merhabalar, 2016 model focus sedan aracımın bagaj amortiösürünü değiştirdim ancak bagaj ilk açıldığı zaman hızlıca geriyo doğru fırlatıyor bagaj kapağını tekrar kapatıp açtığımda düzeliyor frenleme yapıyor , acaba taktığım parça mı arzalı ? Önereceğiniz bir marka varmı ? 
    Ek: aldığım amortisör falsen marka 

  3. Herkese güzel günler, Arkadaşlar 1 hafta önce Focus 2016 sedan model aracımın bagaj kapağı amortisörünü değiştirdim , ilk açtığım zaman geriye doğru fırlıyor bayağı sert açılıyor ama bir daha kapatıp açtığımda piston frenleyerek açılıyor . Sorun sıkıntı nedir acaba ilk açtığımdan neden sert açılıyorda 2. Açtığım da frenliyor ?

  4. 23.01.2024 - 21:08 tarihinde, Mehmet ANAZ yazdı:

    Bosch marka ile degistirdim. Kayis modeli yanlis hatirlamiyorsam e ile basliyor. Ses de gitti. Benim direksiyon da kayisli o da tam kirinca ses yapiyordu ( kayis yeni oldugu halde) O da gitti. 

    V kayışı değişince mi direksiyonda ki ses gitti ? Ayrıca 1.30 gibi bir rakam yazıyor orijinal kayışta bana takılan 1.25 , Bosch markanın 1.30 ile aynı boy olmadığını söyledi Bosch servisi 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.