Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Çi

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ahmet Çi tarafından oluşturuldu

  1. 50 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

                        Güzel üründür.  Kullandım. Etkisi var. Ama ben TUNAP ' in ürünlerini kullanıyorum. Dizel için TUNAP 989 Flex'i tavsiye ederim. Daha iyi olduğunu düşünüyorum.  Aracınızda Partikül Filtresi de var sanırım. Onun için de Liqui Moly'nin Dizel Partikül Filtre temizleyicisinden tavsiye ederim. Bu ikisini koyarsanız araç uçak olur.

    hocam banada würtün ürünleri baya kaliteli dediler fakat bende tam emin olamadım. tunap 989 kullanan birisi olarak bunu söylüyorsanız bunları sipariş edeyim. evet araçta dpf  mevcut . ikisinide sipariş edip dolu depoya ikisini aynı anda mı boşaltayım 

  2. Bir saat önce, Cem Boneval yazdı:

    Bozar. Bunu göze almadan işe girişmeyin.

    Yazılımı yapana bağlı, kurumsallığı kanıtlanmış bir yazılımcıyla anlaşmak her zaman daha güvenlidir, bu nedenle superchips dedim önceden.

    Normal şartlar altında elbette. Ama bu da biraz yazılımcınıza bağlı.

    Önden çekişler rampada daima patinaja düşer. Bunun mutlak motor gücü ile ilgisi yoktur, gücü nasıl kullandığınız ile ilgisi vardır. Dikkatli kalkarsanız bir şey değişmez. Patinajı azaltmanın yolu kaliteli ve yeni bir lastikten de geçer.

    Ne yaptınız bilmiyorum ama kullandığınız aracın gaz pedalı tepkimesi zaten yeterli, bence öncelik yazılımda olmalı, ama o da köşedeki arkadaşın eseri olmamalı. 

    üstat bilgiler için çok saol.  bilgilere nazaran yazılım işinden şimdilik vazgeçtim . yazılımı attırdığımda sürekli aklımda bir soru işareti olcak. ve olası bir problem durumunda direk konuyu yazılıma bağlayacağım . şuan için gücüde yeterli . daha fazlasını şimdilik askıya aldım . 

    Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı:

    16 lık jant ve lastik kombinasyonuyla kullanılacaksa bu yazılım ile güçlendirme sizi konforsuz bir sürüş yaşatabilir, şu haliyle bile çok patinaja düşüyor heleki lastikler birazda eskiyse, daha büyük jant ve geniş taban kullanmak sorunu çözebilir, bu işlerden çokda anlamam ama gözlemlediğim bu. 

    aynen öyle hocam çok saol.

  3. 17.10.2018 - 17:59 tarihinde, Gökhan Türker yazdı:

    Focus 1.5 tdci 120 HP 300 nm  powershift yazılım sizce nasıl olur. zararları nelerdir.yaptıran arkadaşlar var mi .izlenimleriniz nelerdir.siyah duman çıkarırmı?

    tam bu konuyu açmaya gelmiştim ki sen açmışsın ?  aynı şekilde bende yazılımla güçlendirmek istiyorum. kardeşimde manuel ford courier var. araç baygın kalıyordu. fakat yazılımla aracı güçlendirdi şuan gayet iyi gidiyor yakıtta herhangi bir tasarruf olmadı dumanda atmıyor. benimde çekingenliğim bizim araçlara atıldığında motor şanzıman garantisini bozar mı duman atım olayı olur mu.  yazılımı beğenmeyip iptal ettirdiğimizde araç eski gücüne kavuşur mu  diye tereddütlerim var . şuan ki üzerinde 16 lastik ile rampalarda padinaj çekiyor. yazılımı attırdığımızda acep daha mı çok patiye vurcak . kafamda deli sorular .  yazılımcıya sorduğumda ona göre herşey pozitif. ?  tecrübeli ve bilgili ustalardan destek bekliyoruz. şimdiden teşekkürler

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.