Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Engin Kaya

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Engin Kaya tarafından oluşturuldu

  1. 4 saat önce, Çağdaş Korkmaz yazdı:

    Aynı sorunu bende yaşadım. Aracı özellikle kışın çalıştırdığımda 1-2 sefer arıza uyarısı verdi. Kapatıp açınca düzledi. Arada ilk çalıştırmada hemen hareket edince, kendi açmıyormuş gibi geliyor. ilk sertleşiyor sonra yardım sistemi devreye girince yumuşuyor. Baya uzun yol yaptık ama yolda giderken arıza vermedi. İzmir'in virajlı yollarında başımıza gelse yolda uçup gideriz. Baktırmak lazım.

     

    (Servise götürdüm arızayı orada vermediği için  bir şey yapamadılar.)

    Zaten mutlaka yolda kalacaksın ya da arıza ben buradayım diye bağıracak ki bir şey yapsınlar. Ben artık herhangi bir arıza bariz olmadıkça ne servise ne de sanayiye gidiyorum.

  2. 15 saat önce, Samet Demirci yazdı:

    Engin bey irtibata geçince bizi de bilgilendirin lütfen. Şuan aynı hata bende de mevcut. 

    Samet Bey irtibata geçtim. Klasik servis ağzı yapiyor. Ağız birliği etmişçesine direksiyon kutusu değişecek diyorlar baska bir şey demiyorlar. Sanki 300-500 liralik parça. Geçen sene kurlar artmadan yetkili servis 8500 tl fiyat vermişti direksiyon kutusuna ( ki su an sıfırı ebayda 500 $ civarinda) Araştırmalarım devam ediyor. Su anda araç faal. Cözdüğümde sizinle de paylaşırım. Bu süreçte şunu anladım ki iyilerini tenzih ederim ancak Turkiye` de usta falan yok montajcı var. Direksiyon kutusunda belki küçücük fabrikasyon bir sorun var ama koca parçayı kaldırıp atmayı ustalık sanıyorlar.

    --5 dakika sonra eklendi--
    24.09.2018 - 08:52 tarihinde, Mehmet Akpunar yazdı:

    İstanbulda barış Çer Beykozlu diye bir usta var (Facebookta baya ünlü). Bu arıza için direksiyon kutusunda bi soketten bahsediyor. O soket paslandığı ya da küflendiği için geçici arıza oluştuğunu söylüyor. 

    Mehmet Bey ben Barış beyle ben irtibata geçtim bana direk direksiyon kutusu degisecek dedi.  Benim direksiyon su anda faal ama ara ara hata veriyor tamamen gitmesinden endişe ediyorum. Acaba ne soketidir o hatirlayabiliyor musunuz?

  3.  

    1 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı:

    İstanbulda barış Çer Beykozlu diye bir usta var (Facebookta baya ünlü). Bu arıza için direksiyon kutusunda bi soketten bahsediyor. O soket paslandığı ya da küflendiği için geçici arıza oluştuğunu söylüyor. 

    Teşekkür ederim. Kendisi ile irtibata geçmeye çalışalım.

    --0 dakika sonra eklendi--

     

    1 saat önce, Ahmet A. yazdı:

    Konu içerisinde gerekli bilgiler mevcut, sorunun hangi parçadan kaynaklandığı vs.

    Teşekkürler...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.