Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selçuk Atakan

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Selçuk Atakan tarafından oluşturuldu

  1. Valla hocam bu işten bende birşey anlamadım geçen yıl 976 tl ye yaptırdım bu sene hasarsızlık indirimi var çok daha yüksek fiyatlar çıkıyor.

    kasko için 9 şirketin fiyatlarını hesaplattım.. 2.300TL ile 1.042 TL arası fiyatlar çıkardı sigortacımız sağolsun :) kasko için birçok değişken olduğu için farklı kişilerde farklı fiyatları anlıyorum da aynı kişinin bir önceki yıl yaptırdığı kaskodan daha uçuk fiyatlar çıkarması ? ( önceki yıl ray sigorta 98X TL bu yıl ray 1370 diyor güya %30 indirimli birde araçta hasarsız :) Bizi bilgilendirebilecek arkadaşlar vardır elbet..

  2. Kapıların otomatik Kilitlenmesi

    Araca binilip kapılar kapatılır, Kontak anahtarı tüm kontrol ışıkları yanana kadar çevrilir, motor çalıştırılmaz!, Kapı kilit düğmesinden üç defa üst üste kilitleme uygulanır, kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç.. Kontak anahtarı çevrilerek kapatma konumuna getirilir. Kilitten aynı işlem tekrarlanır: Kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç. Kontak anahtarı tekrar ışıkların yandığı konuma getirilir, kısa bir düdük sesi duyulur (bunu duymazsanız olmayacak demektir), Kilitten aynı işlem tekrar edilir: Kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç. Uzun bir düdük sesi duyulur, programlama tamamlanmıştır. Başarılı olmuşsa yaklaşık 10 km/saat hızda kapılar otomatik kilitlenecektir, içeriden manuel olarak açılırsa, söz gelimi yolcu indirme-bindirme, yeniden hareketinizde otomatik kilitleme olmayacaktır.

    Camların otomatik kapanması ve açılması

    Anahtar üzerindeki buton ile kapıları kilitledikten sonra, kilitleme tuşuna 3-5 saniye basılı tutun açık camlar kapanacaktır. Buna global kapama adı verilmektedir. Aynı işlemi, kilidi açtıktan sonra da yapabilirsiniz. Kilidi açtıktan sonra açma tuşuna 3-5 saniye basılı tutun. 4 camın tümü açılacaktır. Buda global açmadır. Ancak kapama tüm ghia'larda olmasına rağmen açma işlemi makyaj öncesi focuslarda bulunmamaktadır.

    -alıntıdır-

    bu özelliği aracımda birkaç defa denememe rağmen aktif hale getirmeyi başaramadım.. Acaba Focus 3 araçlar içinde geçerli mi ? yoksa ben mi yanlış yapıyorum.. deneyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.