Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

A.Serdar Eranıl

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, A.Serdar Eranıl tarafından oluşturuldu

  1. Bugün emniyete gittim.Dernekten ek 1 almamı ordan da tespit için muyaneye gitmemi söylediler. Ek 1 i aldım sabah da muayeneye gideceğim.Ek 1 e 20 lira aldılar çok gibi geldi.

    Benim arabadaki şasi numarası 17 haneli ruhsattaki 16 haneli.ruhsattan sorgulatınca 2 hasar ve birisi ağır hasar görünüyor. arabadakinden sorgulatınca yine 2 hasar ama tarihleri farklı ve ağır hasarlı görünmüyor.Bütün derdim bu.

    Aracı kaçıncı sahibisiniz siz acaba var bi oyun bunda türk milletiyiz malum.
  2. benim aracımda da tam boy stepne vardı ben şöyle bir uygulama yaptım: İnternette ve sanayide satılan ince stepneler var (turuncu jantlı 5X108 ebatta) ,şuan focuslarda kullanılan ince stepneden biraz daha ince bir stepne .bu stepneyi aldım daha ince olduğu için köpüğe gerek kalmıyor .birde sanayide, tam boy stepneyi araca tutturan civatanın biraz daha kısasından buldum o civata ile de ince stepneyi tutturdum araca tam oldu .(civatayı tutan yuvarlak,plastik sıkmak için kullanılan kısımıda çıkarıp yeni aldığım kısa civataya taktım).Yalnız aldığım ince stepnenin ortasındaki bijon deliklerinin arasındaki yuvarlak boşluk focusun bagajındaki stepneyi tutturma noktasına tam oturmadığı için .bagajdaki stepneyi tutan demir yeri (lastiği bagaja sabitleyen civatayla tutan yer) kenarlarından biraz büktüm ondan sonra araca tam oturdu sonrada sıkarak sabitledim :)

    hocam senin kafa çalışıyo. :P
    • Beğen 1
  3. Benim bu ikisi dışında bildiğim birde borcu başka birinin üzerine aktararak satış gibisinden birşey var. Babamın çok yakın arkadaşı borçlu araç alıp taksitlerini ödemeyi unutunca ve sattığı kişinin evine haciz gidince bayağı bir araştırmıştık. :) Bankaya sorun ayrıntılı bilgi verebilir çünkü borç işi bankada bitiyor. :)

    Kardeşim borcu aktarıyonda başka birşey ipotek göstermek zorundasın banka çamura basmaz unutma bunu.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.