Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alptuğ Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    103
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Alptuğ Ö. tarafından oluşturuldu

  1. 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Sensöre ulaşmayan darbe ile açılmaz çünkü. Bu kazada açılmaması da gayet normal.

     

    Mk3 sürücü kapısındaki sensör bu (sol üst) örneğin buraya kadar darbe gelirse ancak açılabilir. Keza öndeki de tampon içinde ancak hemen uc noktada değil. Kimi araba radyotörün üstünde, kiminde yanında vs vs değişiyor.

    Screen Shot 2019-06-08 at 04.48.32.png

    Markadan markaya değişiklik gösteriyor o zaman çünkü başka marka araçlarda sadece aks kırılması sonucu hava yastığı açıldığını hatırlıyorum. 

  2. 03.06.2019 - 20:56 tarihinde, Berat Öztürk yazdı:

    değer kaybı olarak da kaporta aksamını dikkate alıyorlar plastik ya da mekanik parçalar değil diye biliyorum aracım 2011  model ve 131k kmde diye  18 bin hasar kaydıma sadece 500 lira değer kaybı verdiler tek parça işlem görmüş aracım eski ve kilometreliymiş 

    Aynen öyle bizde 2 sene önce 10bin TL kasar kaydı icin 600₺ değer kaybı alabildik. Rakamlar çok komik gerçekten. Araca arkadan vurdular suç tamamen karşı tarafta olmasına rağmen avukat aradı iban istedi bende hatrı sayılır bisey yatıracak sandım. Halbuki servis 2500-3000 alırsınız demişti 

    --2 dakika sonra eklendi--

    Aklıma takılan soru aldığı darbeye rağmen fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla hava yastığı açmamış araç. Neden? 

     

  3. 9 saat önce, Serdal Balan yazdı:

    Bence geç kalmayın. Önceki mesajımda da yazmıştım, bence bu araçlarda takozlar bozuldukça motor aşağı iniyor, bu da akslara baskı yapıyor. Aks körüğünün patlaması an meselesi haline geliyor (patlayınca da yağsız kalıyor ve boşluk oluşuyor). Oldukça da pahalı parçalar bu akslar. Ben yaşadığım durumdan eminim, motor takozlarını değiştirmeden önce kesinlikle akslarımdan ses geliyordu araç yüke bindiğinde, bu ses de gitti.

    Bir an önce motor kulaklarını yenilemekte fayda var.

    Ben aracı 1 sene önce aldım ve aldıktan kısa bir süre sonra farkettim bu durumu. Sizin sarsıntının şiddeti ne kadar bilmiyorum ama benimki çok şiddetli değil genelde.arasıra biraz şiddetleniyor kısa süreli. 

    Şüphe düştü şimdi içime bayram sonra hemen el atmak lazım o zaman

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.