Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

HakanKalkan

Üye
  • Toplam İleti

    39
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, HakanKalkan tarafından oluşturuldu

  1. Semih bey bu bilgiler için teşekkürler ben daha çok amatörüm inanin sadece hobi olarak yapmaya çalışıyorum birşeyler de öğrenmek istiyorum sizin sayenizde..Yoksa bir Multimedya bütün işi çözer biraz zamanim olsa sizin yanınıza gelecem belkide bayramda gelebilirim.

    --3 dakika sonra eklendi--

    Yani parcayi bilmeden sync 3 almışım benim araçta trend x Önce Bluetooth ve sync 1 daha sonra da 2 veya 3 yaparız..Sizin desteğiniz sayesinde..

  2. Bunu çalıştırmanın bir yolu var mı? Modülde 2 tane dişi soket var biri beyaz, diğeri siyah uyun yerlere uyun skotle ri takarak birde kolçak tan gelen 2 tane dişi soketi var bunlara da sadece 1 tane giriş  yapabileceğim parçam var diğeri boş kalıyor buraya ne takılıyor bilemedim çünkü modüle takılan 2 tane soket in bir ucuna flash disk takılıyor diğer 2.nin ucu da kolçak tan gelenin dişisine takılıyor diğer dişi soket boş kalıyor birde usb modülüne elektrik gelmediğinden çalışmıyor olabilir mi? USB modülünde 2 tane USB giriş var biri siyah diğeri beyaz birde ayrı 2 kablolu bir soket var acaba elektrik soketi mi?

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.