Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ilkay glr

Üye
  • Toplam İleti

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, ilkay glr tarafından oluşturuldu

  1. Aydın abi doğru söylüyosun ikinci el çekilecek dert değil.Kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama dizel ikinci el güzel bi alış bakımı için 600-700 garanti (50 bin üstü için) şu an alım satım işlerinide plazalar yapmakta, sigorta, muayene falan derken 2 bin TL ye yakın bi karda cabası sıfır alırken.Bide hiç zamanım yok çoktan almam lazımdı bugüne kadar dayandım ama biraz daha almazsam araba kiralamaya başlıcam.O yüzden bugün yarın Fiesta 1.4 TDCI Titanium ufukta gibi görünüyor.

  2. Herkes Cruze demiş ama bu araca geçenlerde arkadaşım lpg takdırdı ama yinede beklediğini alamadı.Araç yakıtı içiyor adeta kesinlikle tavsiye etmem.Çok güzel donanıma çok iyi fiyat veriyorlar ama hem yakıt konusunda hemde özellikle aracın iç kısmındaki malzeme konusunda bence başarısız bir araç.Polo'nun motor gücü bence yetersiz gelecektir nerdeyse insanın inip itesi geliyor.Yine o grupran dizel orta donanım bi fiesta hepsine alternatif olabilir derim ben.

  3. pahalı aldım diyen arkadaşlar üzülmesin malesef alamadım aracı gerçi ben bozdum pazarlığı.Ben tam karar verdim detayları görüşürken metalik beyaz tartışması yaşadık.Ben siyah için o fiyat istedim dedim onlar beyaz dedi.800-900 daha koydular bende biraz daha düşüneyim dedim ve vazgeçer gibi oldum.Araçta bana söylediklerine göre kusur falan yok.Ama tekrar belirteyim plus pakatsizdi bu fiyat.

  4. aynı sorunu 2 yıl önce bende aynı araçta yaşadım ve kesinlikle turbo sorunu olduğunu söyleyebilirim.Fazla üzerine gitmeden servise görünmek lazım.Çünkü turbo parçalanmaya başlarsa içten içe ana motora doğru parçacıklar gitmeye başlar ve 6000-7000 Tl gibi rakamlar açabilir.Eğer sorunu turboyu revize etmek çözerse 300-400 e kutarırsın eğer revize tutmaz derlersede yeni turbo tahminen 1500 Tl olması lazım.Ama tavsiyem hemen bi servise görünmen.Çünkü ben yolda kalınca anlamıştım sorunun boyutunu :)

  5. Arkadaşlar forumu aylardır takip ediyorum ancak yeni üye oldum.Hem arkadaşça sohbet olarak hemde bir focus hakkında en aydınlatıcı bilgiler ve paylaşımlar olarak gerçekten tek geçiyorum siteyi.Emeği geçenlere saygılar...

    Arkadaşlar focus 1 ve 2 nin ardından haliyle sıra 3 e geldi..Ancak 2 yıldır aracım yok görev yerimden dolayı.Ama kafaya koydum focus 3 alcam 1 hafta içinde.Style 1.6 TDCI paketsiz için 48.500 fiyat aldım bi tanıdık aracılığıyla hem fiyat hemde araç olarak ne dersiniz???

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.