Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mark Jones

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mark Jones tarafından oluşturuldu

  1. 22 hours ago, Ömer Berber said:

    Murat Bey; öncelikle paylaşımız için teşekkür ederim. Deneyimlerinizden mümkün olduğunca istifade etmeye çalışıyoruz. 2017 kuga stline sahibiyim.  Fakat ben hangi güncelleme versiyonunu anlattığınız biçimde yüklediysem herhangi bir yükleme gerçekleşmiyor. Dosyaları usb 'ye FAT32 dosya biçiminde kopyalayıp yüklediğimde, sistem dosyaları görmüyor, usb'ye exfat biçiminde kopyalayıp yüklediğimde, sistem kurulum başlamadan "kurulum başarısız" yetkili bir ford servisine başvurun diye uyarı veriyor. Sizce sorunun kaynağı ne olabilir? Gözden kaçırdığım bir şeyler mi var.(aracı aldığımdan bu yana herhangi bir güncelleme yapamadım. Sync 3 version 2.2. hala)

     

    FAT32 olmamasi lazim, exFAT olmasi lazim, bir de sorum olacak acaba hata "MEM" hatasi mi? navigasyon var kuga da?

  2. On 13/03/2018 at 3:48 AM, Mustafa.Akyol said:

    Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Ford Sync yazılım güncellemelerini focusclubtr de araştırmama rağmen bazı takıldığım noktalar var bunları sormak istiyorum. Aracım 2017 Focus 4K 1.5 Tdci Pws  aralık ayında satın aldım ve araçta Sync 3 mevcut ancak yazılımı 2.3 olarak gözükmekte, yukarıda 3.0 ı kullanan arkadaşları gördüm. Güncelleme yapmama rağmen aracımda herhangi bir değişiklik olmadı. Sync 3 ü bahsedilen 3.0 veya 3.2 ye nasıl güncelleme yapabileceğimi anlatabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim. 

    bazi ford'da calisan yazilim muhendis arkadaslar Ford'un 3.0 linklerini bulup sizdirmislar. Bu linkler sayesinde Ford'un server'indan hic el deymemis resmi olan henuz yayinlanmamis 3.0'in 18025 surumunu sizdirmislar..linki bilen indirip autoinstall.lst dosyasi acarak evinden guncelleme yapabiliyor. soylentilere gore ancak bu 18025 sahip olanlar waze sync3 entegreden faydalanacakmis.

  3. 1. FordPass'in 2 versyonu var: ABD, ve EU.. acaba EU versyonundaki "Live Traffic" ozelligini alip ABD versyonuna asilamak mumkun olabilir mi?

    2. Su an bende ABD nav 1.14 (4.14) yani Kasim 2015 harita icerigi var, onu guncellestirmek icin fizikigi olarak APIMi cikarip module ESN bypass yapmak gerekiyormus, ABD modellerine direk USB kanal ile yukleme yapilmiyormus dogru mu? gecenlerde elimize 5 sayfalik pdf gecti butun uygulama surumlerin, harita dosyalarin, nav ses dosyalarin, gracenotes dosyalarin ford serverlarindan indirme linkleri dolu...simdilik sadece avrupadakilere yaradi

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.