Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alper E.

Üye
  • Toplam İleti

    103
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Alper E. tarafından oluşturuldu

  1. 16.04.2015 - 21:12 tarihinde, Doğan Kurban yazdı:

    Bence cyclone merkezi arayıp şubelerinin adresini alıp oraya gidin.Yardımcı olurlar mutlaka.Ayrıca cihazı serviste taktırdıysanız Ford otosan a şikayet edin.Çünkü güncelleme çıktığı anda destek veriliyor.Ankara da olsaydınız hemen yaptırırdık.

    Merhaba hocam, bende bir arkadaştan bu sistemi 2.el olarak aldım. Bendeki versiyon 2.93.0 gözüküyor. Aletin alınalı 2 seneyi çokdan doldurmuştur.Dolayısıyla teknik desteği kesilmiş olabilir.  Bunu Ankara'da nerede güncelleştirebilirim? 

  2. Merhaba arkadaşlar. Bende bir arkadaşın boşa çıkan cyclone multimedia cihazını aldım. Bugün taktırdım. Ancak iphone içindeki müzikleri çalamadım bir türlü. Kablo ile denedim görmedi. Bluetooth ile bağlandım görüşme de yapabiliyorum ama müzik dosyalarını bi türlü gönderemedim. Var mı bir yolu?

     

    Edit: Bluetooth menusunde mobile media diye bir tuş varmış ona basmak gerekiyormuş. Sorun çözüldü. Sadece kabloyla bağlantı kuramadım. Bazı cyclone lardan 3 adet usb giriş çıkıyormuş, 3.sü iphone/ipod içinmiş. Bendekinde 2 giriş var, sanırım o yüzden olmuyor. 

  3. Lastik ebat ayarını kaç yapmıştınız acaba programdan..

    Valla hiç hatırlamıyorum o ölçüyü değiştirip değiştirmediğimi. Ama büyük ihtimalle lastiğim ne ise o seçiliydi zaten.  Yani 215-55-16

    0a2632dba40dc0ae0dfbce03d9ddd1c4.jpg

    Lastikçi havaları kontrol etti. Sorun yok dedi. Ben söküp kontrol et dedim. Lastikte küçük bir delik çıktı.

    Bende lastiği yaptırırken ikinci bir çivi çıkmış. Demekki basınç belli bir seviyeye düşmeden uyarıyı vermiyor.  O diilde sormamız gerekn soru şu: Bu alet basıncın düştüğünü nasıl anlıyor?

  4. Evet arkadaşlar bu sabah işe giderken araç lastik basınç uyarısı verdi. İndim aşağıya baktım, görünürdü bişey yoktu. Daha sonra aracı yıkarken farkettim ki çivi girmiş ve lastikler ıslak olduğu için kabarcık çıktığını gördüm, yani az az kaçırıyordu. Bu arada uyarıyı ayarlardan tekrar set etmeye çalışsam da gene uyarı aktif hale geçiyordu. Neyse lastiği yaptırdım ve uyarıyı resetliyip tekrar set ettim, şimdi herşey normal. Yani 2 ay önce kablo ile aktif ettiğim lastik basınç uyarı sistemi sorunsuz çalışıyor. Merak eden arkadaşlar için belirtmek istedim. 

    • Beğen 6
  5. çakır otodada var sanırım şuan bir takım onun fiyatını hatırlamıyorum.

     

    en son ezparda 1350 demişlerdi, hakan abiyle görüşüp mustafanın yada benim selamımı söyleyerek fiyat alın

     

    özen ticarette montaj 100tl, ellerinde far varmı bilmiyorum en son 1100tlye almıştık montaj dahil son takımı aldınız gibi bir laf geçti.

    Teşekkürler. Durumları düzeltiyimde gidiyim bakim bi ara. Baya maliyetliymiş.

    Alper Kamil hoca seni arıyo :)

    Napacakmış la beni. Mis gibi asansör yaptık beğenmedi :)

  6. Arkadaşlar bende şöyle bir durum var arasıra başıma geliyot. .Mesela dur-kalk trafikteyim. Kalkışta tam hızımı almış devriyajı bırakırken, bir anda durmam gerekince tekrar debriyaja basıyorum. Ama debriyaja bastığım halde ve gaz pedalından ayağımı çektiğim halde araba kendi kendine gaz verip 2000 devire kadar çıkıyor ve kendi kendine düşüyor. Sanki gaz pedalı takılı kalmış gibi oluyor. Dolayısıyla yakıt boşa harcanıyor. Sizlerde böyle birşey oldu mu?

  7. alper burda girne' de varmı o dediğin yıkama maddelerinden, keşke önceki halinide koysaydın da daha iyi anlasaydık. bu arada adelet hocanın selamı var

    Valla bilemicem ömer. 2007 den beri hiç gelmedim oraya. Sahibinden .com da erdem boya isimli kullanıcı da her türlü madde var. y.içi kargo ile bikaç günde gelir zaten. Adalet hoca kimdi yaw? hatırlayamadım . Azeri olan mıyıdı?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.