Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fatih Pal.

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Fatih Pal. tarafından oluşturuldu

  1. 3 saat önce, Teoman S. yazdı:

    Bencede montajla alakalı sorun var. Resimde yapmaya çalıştım onlar tekrar kontrol edilmesi gerek. Birde havalandırma ızgaraları tam denk geliyormu? Yanlış hatırlamıyorsam özellikle alttaki vida oturma yerleri var beyazlara denk gelmeli.

    göğüs.jpeg

    Teşekkür ederim uğraşmışsınız. Baglantilari kontrol ettim montaj da problem yok buyuk ihtimalle daha once takilan multimedyadan dolayi esnedi koca yaz takiliydi. Guneste birakip boslugun kendince kapanmasini beklemek gerek galiba

    --0 dakika sonra eklendi--
    2 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı:

    Anlaşılan sonradan taktığınız multimedya biraz esnetmiş. Benzer bir durumda servisin başkasına aracı güneşte bırakmasını önerdiğini hatırlıyorum. Göğüslük malzemesi güneşte esneyip boşluğu doldurur demişler. Siz de montaj problemi olmadığına kanaat getirirseniz deneyebilirsiniz.

    Ben de ayni fikirdeyim. Guneste esneyip kendi kendine dolmasini beklemek su an icin en mantiklisi

    --4 dakika sonra eklendi--
    4 saat önce, Ahmet Kara yazdı:

    Eğer genleşme olmuş olsa yuvanın daha da küçülmesi gerekirdi. Böylece bırakın aranın açık kalması parçanın yerine oturması daha zor olmalıydı. Muhtemelen başka bir nedenden dolayı. Benim düşüncem de montaj ile alakalı bir sıkıntı olduğu yönünde.

    Genlesmeden degilde daha once takilan multiemdyan esneme olmuş. Montaj saglam kontrol ettim. Simdi genleşme ile duzelmesini bekleyecegim. Teşekkür ederim  

  2. 55 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

    montaj düzgün yapılmamış gibi duruyor bi taraf çok sıkı bi tarafda boşluk var, özenli bir şekilde tekrar söktürüp taktırmak en iyi çare olur.

    Cevabiniz icin tesekkurler Adem Bey. Fakat montajla alakali bir problem yok hersey tam yerine oturuyor. Acaba kullanilan göğüs malzemesi guneste cok sicaklarda genlesir mi ben bunu da merak ediyorum. Bazi arabalarda o sekilde genlesiyormus sicakta. 

  3. 15.06.2017 - 23:24 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

    Kullanıcılara uygun maliyetli yakıt kullanma alternatifi sunmak için, garantili LPG kiti nihayet ülkemizde kullanılmaya başlıyor.

     

    Tüm detaylar:

    https://anasayfa.focusclubtr.com/focus-ford-otosan-ozel-lpg-kiti-ile-garanti-kapsaminda-satilacak/

     

    Araçlar tamamen eskisi gibi gelecek. Türkiye’de LPG dönüşümü BRC iş birliği ile yapılacak. Sonradan da takılabilecek. Garantiyi bozmayacak. 2018 ilk çeyrek gibi sunulmaya başlıyor.

     

    ford-focus-lpg-f34-2.jpg

     

    Merhaba. Aracim 5500 kmde 2017  1.6tivct pwrs. Lpg dönüşüm yaptirmayi düşünüyorum. Sizin yazinizdan sonra beklemeye aldim. Fakat resmi hic biryerde konuyla alakali bilgi bulamadm. Konuyla alakali bir gelisme var mi acaba bilginiz dahilinde ise paylaşabilir misiniz?

  4. 7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Ford'un açıkladığı bir neden yok, şahsen maaliyet olabilir çünkü bu kombinasyon sadece belli başlı (az) ülkelere gitti. Ayrıca yerinizde olsam sevinirdim :) Onlar daha iyi bazı konularda.

    Evet maliyet olabilir büyük ihtimalle. Bazi konularda iyi hissi kuvvetli vs fakat park ederken ya da şehiriçi manevra yaparken beni yordugu oluyor. ?

  5. 16.10.2017 - 11:21 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

    Electronic Power Assisted Steering (EPAS) hepsi, 1.6 ti-vct Powershift hariç. Burada diğerleri de mevcut.

     

     

    Merhaba yakup bey, neden bu sekilde olduğu hakkinda bilginiz var mi?  Benim aracım 1.6 ti-vct pws 2017 model. Merak ettim digerlerinde olup da benimkinde neden olmayışını. Teknik olarak bir aciklamasi vardir elbet 

  6. Merhaba arkadaşlar. Aracim 2017 model Ford focus trend x modeli. Kasim ayinda araci teslim aldim. Geçen gun bagajı  incelerken sağ taraftaki bagaj aydınlatma lambasinin olmadigini farkettim. Solda var fakat sağdaki lamba yok. Yuvasi da var ama içi boş. Araca bayide ben teslim almadan once multimedya sistemi takildi geris gorus kamerasi dahil olmak uzere. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Geri gorus kamerasiyla baglanti kurmaya calistim fakat mantikli bir aciklama gelmedi aklima. Fabrikadan hatali çıkma durumu zor ihtimal. Sizlerin de yorumunu almak beni mutlu eder. Kafami kurcaliyor çünkü bu durum. Fotograf da ekleyecegim

    FFAA0A3B-5F91-4CB7-9A49-D2E2A7D59A16.jpeg

    938ECEC7-4E67-42B4-823E-02BB8445CFB9.jpeg

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.